Dagens änglabudskap 15/7-21 ❤️


SÄND KÄRLEK TILL DINA MUSKLER MIN VÄN


Det kanske är så att du bär på enorma spänningar i kroppen just nu utan att vara medveten om det. Änglarna vill visa dig detta så att du kan åtgärda det för att slappna av. Ta dig en stund för att känna efter om det fin spända områden i din kropp. Ställ frågan till dina muskler vad det just försöker att säga dig – och sannolikt kommer du att höra, känna eller att tänka ett svar. Sen kan du ta ytterligare några sekunder på dig för att höra och prata med dem om anledningen till att du är spänd.
Därefter andas du in djupt, och när du sedan andas ut så föreställer du dig att du sänder andedräkten till din kropp. Känn barmhärtig förståelse för dina muskler och tacka dem för det utmärkta sätt på vilket de klarar sin uppgift. De bär inte bara upp dig, utan de förmedlar även uppriktiga känslor till dig.

Din kropp har en benägenhet att bli spänd eller värka när du försummar den, så ta dig tid att lyssna på den och visa uppskattning. På samma vis som människor slappnar av när de blir förstådda kommer din kropp att göra det. Prata respektfullt och förstående med dina muskler. Istället för att kräva att de ska slappna av och ta sig tid och se deras syn på saken. Tacka dem för att de gör sitt jobb och sänd kärlek till dem alla.

☀️

Lämna ett svar