Dagens kollektiva budskap enl numerologin 27/5-2021💖


SOLEN ~ LYCKANS HJUL ~ MAGIKERN 

Idag Àr det solens energier Àven om du upptÀcker nÀr du tittar ut genom fönstret att de ösregnar. Just idag oavsett vad som tidigare har skett i ditt liv, hur du Àn mÄr/har mÄtt, i relationer, hur saker och ting gÄtt överlag sÄ Àr det dags för en vÀndning nu. Tidigare oklarheter, hinder, motgÄngar, uppförsbackar kan plötsligt börja flöda idag. Som om du kÀmpar med ett avlopp som har en propp. RÀtt vad det Àr sÄ lossar allt nÀr du fÄr loss proppen.

En relation kan kÀnnas lÀttare, man Àr sams, en nytÀndning av förÀlskelse i en befintlig relation. En vÀnskaps relation som tidigare kanske kÀnts hopplös kan plötsligt kÀnnas bÀttre, i bÀsta fall lösa sig. Tidigare konflikter avtar eller bleknar.
Ett företag som inte haft en stadig ekonomi kan plötsligt börja se resultat. Pengar rullar in, det gÄr bra. NÄgon kanske varit arbetslös och fÄr ett arbete.

Vad gÀller hÀlsan sÄ kan man kÀnna sig piggare idag. För nÄgra sÄ kan man fÄ rÀtsida och klarhet i tidigare eventuella avvikelser, oklarheter. För nÄgon annan kan plötsligt turen vÀnda och man vinner pÄ lotto, spel i nÄgon form. Det kan Àven finnas nÄgon som fÄr ett kÀrt Äterseende av en gammal kÀrlek som man kanske vÀntar eller har vÀntat pÄ. Det kan vara bÄde fysiskt och verbalt över telefon. NÄgon kan vilja komma tillbaka. RÀkningar som man kanske legat efter med kommer i kapp. Kort och gÄtt sÄ rullar det pÄ.

Och du Ă€r en magiker, kvinna som man, som vet vad du kan, och har allt du behöver för att nĂ„ mĂ„l i vad du Ă€n bestĂ€mmer dig för. vad du Ă€n Ă„tar dig. Passa pĂ„ att ”rida pĂ„ den hĂ€r energin” sĂ„ lĂ€nge du kan. Missa inte chansen. För du vet aldrig nĂ€r turen, positiva flödet vĂ€nder igen.
En arbetsgivare ger dig beröm och förflyttar sig inom arbete, till positiv fördel för dig, för att du ska vÀxa, eller att du har vuxit och krÀver större ansvar i nÄgon frÄga. 

DU KAN kom-ihÄg det! MÄste bara tro pÄ dig sjÀlv. Har du tillit sÄ kommer allt bli bra!

💚

LĂ€mna ett svar

%d bloggare gillar detta: