FISKARNA ♓️ ~ v.21


DU SKA 

ÖKA FREKVENSEN 

Din energifrekvens påverkas av dina tankar, dina ord och din livsstil. Det finns många fördelar med att öka den, bland annat sker uppenbaranden och läkning snabbare, den gudomliga kommunikationen blir tydligare och du upplever en större känsla av frid och lycka. Idag och resten av veckan kommer änglarna börja arbeta på att öka denna frekvens och höja energinivåerna. Ta dig en stund för att centrera dig genom andningen: stilla kropp och sinne. Ha som mål att se eller känna på vilken nivå din energis frekvens ligger. Bli inte orolig om du inte vet vad det här betyder, och eftersom din intention kommer att ta dig dit.

Observera alla intryck du får. Ser du några färger, känner du vissa temperaturer eller uppfattar du några andra bilder, tankar eller känslor? Vad som än dyker upp är korrekt, så var snäll och lita på din precision. Sänd dina utandningar till du. Energis frekvens. Lägg märke till hur det här påverkar aspekter som dess färg eller dina känslor. Känn din kraft öka genom denna andning och positiva uppmärksamhet. Din energis frekvens stiger nu till sin högsta nivå, i enlighet med din perfekta hälsa och harmoni.

💖

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: