Dagens globala kollektiva budskap 14/5-2021

Överhängande energin för dagen  ~ de du ger ut kommer tillbaka ~ allt speglas tillbaka

På gott och ont, ris som ros, bra som dåligt, den du själv tycker dig vara som person, den du tycker dig vara värd, om du har dåligt självvärde, dålig självkänsla, om du är ledsen, bitter, arg, smart, manipulativ, med avsikter i saker osv ja då är det sådana människor som du kommer att stöta på/attrahera in i ditt liv. Eller om du är helt åt andra hållet att det kanske istället inte riktigt finns fullt en balans., så är risken nu att du möter människor som just är menade att speglar dig. För att lära dig läxor. Dock är det föga troligt för flera av er att ni förstår det här när ni är mitt uppe i allt. Du kan sättas inför olika utmaningar som riktigt sätter dig på pottkanten i olika situationer där du får prövas på ett sätt som gör att du själv får smaka på lite ”hela havet stormar”. Det här kan vara en ny partner, en dejt, en kollega, ett projekt, en tredje part och en fjärde parts relation. Där man riktigt målar in sig själv i ett hörn.

Får till mig att man kan ha vänt någon annan ryggen trots att det kanske eller inte alls är vad man egentligen vill, men att det här handlar om just ens självvärde och självkänsla. Att du man inte tycker sig vara värd, inte tycker eller tror att man ska klara av någonting tillräckligt bra, stora prestationskrav kommer in. Och beroende på vilken situation man än hamnar i så kan det för vissa resultera i att du ”åker snålskjuts”, att du är i sådant kraftigt behov av bekräftelse inombords men egentligen så är du j ä t t e l e d s e n och det är fullständigt kaos inom dig av en/flera anledningar. Konflikter kan det handla om, tjafs, smågnabb, oklarheter, frågetecken kring flera olika saker men man har sån stolthet att man liksom fortsätter stoppa huvudet i sanden och”livnära” sig på sina talanger istället för att stanna upp och förstå varför situationer uppstår i ens liv, varför du man möter människor omkring än. Etc. För en del får jag till mig också att det är så mycket kaos inom en men man är en så talangfull, begåvad och framgångsrik person och väljer att lägga allt sitt krut på karriären. Dock så kommer detta inte att hålla så länge till. Därför att du sätts inför situationer där du måste ”trolla med knäna” och göra ”fulingar” för att kunna rädda ditt eget skinn.. vilket inte går längre. Och här kommer stormen ordentligt. Vilket innebär att allt raseras. Fullkomligt. Kan vara Fysiskt, psykiskt. Livet liksom kommer i kapp. Universum drar undan mattan för dig.. 

I kärlek så kämpar du antingen som singel eller i relation med din självkänsla. Några kan ha problem med magen, tarmar (stressmage – ex). Men den ständiga oron inför att ej komma till skott med att ta ett beslut eller göra slag i sak då många verkar stå i ett vägskäl inför vem man är, vad man vill, var man ska mm. Några kanske är på väg att lämna en relation, Några ligger i separation, Några kan vilja eller fundera på om man har gjort rätt val., därför att man känner sig rädd, och för att ens grundtrygghet svajar så mycket. Den andra i relationen kan ha brutit ner ens självkänsla utan att man ens är medveten om detta. Och någon annan kan komma till insikt om att det här är något man faktiskt har med sig sen sin barndom. Och någon mer kan ta steget att flytta nu. Man kan tvivla väldigt mycket på sig själv hur man ska klara saker men det gör du. Oavsett. Se dig själv i spegeln dagligen. Stäng av den där skivan som säger att du är ful, tjock, smal eller vad det nu är. Och sätt en lapp på spegeln där du skriver ”Jag är vacker och älskad, så som jag är, och duger alldeles perfekt nu och här.” Eller om du har någon annan fras. Kör denna dagligen morgon som kväll. En vecka två veckor. Jag lovar att detta blir något du till slut lurar hjärnan som blir din sanning oavsett om du inte tycker så. Precis som när du intalar dig själv att säga ”jag är ful!”.

PRÖVA! för du KAN!
för några handlar även det här om en tvillingsjäl connection, andra själsfrände connection, där det finns ett själskontrakt. Och era själar sörjer, längtar, planerar inför ert möte med varandra m e n ni själva i er fysiska kropp i detta liv kanske inte alls är medvetna om det här. Att det är på väg., en gång. Några kan som sagt ha mött sin person och andra inte mer än i tidigare liv. Oavsett har ni ständig kontakt. Er andra hälft kan må fruktansvärt dåligt utan er, likaså er själ utan denne. Och nu idag kan ni få ett besked i full kraft av någon som kommer via ett medd, Mail, brev, eller att ni möter/stöter på den här personen från ingenstans (och det var menat så!) där den förklarar att den är så känslomässigt skör, slut, att den har nya förslag, idéer, tankar trots andras åsikter, motgångar, tyck och tänk mm och att den är beredd att slåss för någonting. Kan vara er relation t ex. Så det skulle kunna vara så att denna person blivit eller blir påverkad av någon annan som gjort att den håller sig undan av någon anledning.

I annat fall kan det här även handla om ett telefonsamtal om någonting jobbigt kring den här personen eller någon person i din omgivning som du bryr dig om. Känns såklart som att det är kopplat till din familj exempel. Eller du själv i något sammanhang. Skulle kunna vara ett besked om någonting som du väntar eller väntar svar på och här har med dig dina guider som kämpar för din rätt för fulla muggar. Som kan leda till motgångar och förändringar för att det inte blir så som du kanske hade tänkt dig. Oavsett så blir det bra i slutänden. F ö r att du just är en magiker och har alla möjliga tänkbara talanger som ingen annan människa ens visste att du hade.

🕯

Lämna ett svar