Dagens tvillingsjäls budskap 12/5-2021


GUDOMLIG TAJMING

Var medskapare på din egen tvillingsjäl resa. För att du har den makt som du behöver för att se till så dina önskningar kan ske, du måste bara våga. Ditt vägledningsteam/dina guider, är med dig för att tala om att ingenting är ur dina händer. Du skapar din egen livs resa du skapar ditt eget liv. Och hur många gånger har du inte hört det tidigare? Förstår att det känns tröttsamt att höra emellanåt. MEN det är ett faktum att det faktiskt är sant. Allt som du tänker, tänker också din tvilling. Allt som du känner, känner också din tvilling. Allt som du vill, vill också din tvilling. Men ingen av er vet hur ni ska våga ta första steget. Men någon bör ju göra det.

Sanningen om ”gudomlig tajming” skiljer sig också mot vad det flesta tror.. det betyder inte ”när det gudomliga bestämmer att det är dags eller ingriper”. Utan det betyder när energierna är en matchning. När din personliga frekvens matchar med just det som du har bett om. Och det bästa är att gudomlig tidtagning aldrig är ”ur dina händer”. Exempel om du önskar kärlek och återförening med en särskild person, vad kan du göra för att vara i just det energiläget just då? Om du önskar ett mirakel ska ske, hur kan du vara i eller veta att det ska komma hända? Fokusera på att lyfta din energi och dina känslor till en matchning som du önskar. Så rensar du bort ALLA TVIVEL & ALLA RÄDSLOR UR HELA DITT SYSTEM. Och såhär får du gudomlig tajming. DÅ har DU makten. Visst är det helt fantastiskt.

 

🕯

Lämna ett svar