Dagens kort

V.4 änglavägledning 🤍


Änglarna vill be dig om att komma ihåg att du skapar din framtid i nuet, vilket innebär att framtiden är nu.

De vet att du känner en inre kallelse till att bidra med dina talanger och gåvor för att skapa en mer hållbar värld för alla människor att kunna leva i. Och att skapa någonting stort börjar alltid genom det lilla och det enkla.

Varje storslagen idé startar alltid inom varje  enskild individ. Änglarna vet att du har en idé i ditt inre som väntar på att få din tillåtelse att uttrycka sig i det yttre. Det är en bra idé och därför är de med dig. Så ta steget och våga ha mod till att skapa något storslaget min vän.

Du har kanske hört talesättet: ”Många är kallade men få är utvalda”. Det betyder att alla är kallade men det är få som orkar bry sig om att faktiskt lyssna. Och änglarnas kallelse är universell och når ut till varje medvetande, men det definitivt inte alla som väljer att lyssna till sitt eget hjärtas kallelse. De är här för att tala om att du är både kallad och utvald. Samt att du garanterat kommer att lyckas. Så vad väntar du på?

Med kärlek Zäta 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: