Dagens kort

Ta ett kristallklart beslut 17/1-2


FATTA ETT KRISTALLKLART BESLUT 

Vägen till manifestation börjar med ett kristallklart beslut i fråga om vad du vill ha. Dina manifestationer kommer att vara oklara tills du tar ett beslut om dina önskningar – att inte göra det är omöjligt: att inte välja någonting är ett val. Kanske tänker du att hm, universum vet vad jag vill eller behöver. Även om de är så och universum ger dig input är beslutsfattande ett partnerskap. Du ber och får vägledning som du kan välja att följa, men utan klara direktiv är du som en bilförare som åker omkring på måfå. Dina beslut är dina vägkartor.

 

Idag ska du ta ett kristallklart beslut om någonting som du önskar dig. Det skulle kunna vara att genomföra förbättringar i ditt liv, kanske att stödja en sak som du tror på ett något annat du känner dig vägledd att göra. Du behöver inte veta hur du ska nå målet eller vilka åtgärder du ska vidta – men koncentrera dig helt enkelt på den övergripande drömmen. Så snart du gör det kommer du att de tydligt vad du måste företa dig och änglarna är med dig hela tiden.

 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: