Dagens kort

Dagens runbudskap 14/1 đŸ€

Efter regn kommer solsken, efter hösten  kommer vintern, efter vintern blir de vÄr och efter vÄren kommer sommar. Och den generella överhÀngande energin handlar om att inuti dig sÄ Àr du fast, nÄgot har frusit till is som att allt har lÄst sig och att du har svÄrt för att kÀnnas vid allt det du egentligen mÄste och borde. Det kan skapa bÄde problem och Ànnu mer blockeringar, men försök slappna av och tÀnk att det inte gör nÄgonting. Ligg lÄgt en liten stund, men sikta pÄ att jorda dig dagligen och att inte vara för mycket uppe i ditt huvud. tyvÀrr Àr resultatet detta om man Àr uppe i huvudet och ex rör pÄ sig för lite, inte trÀnar, motionerar, jordar sig etc. Och framför allt om du Àr en riktig grubblare. HjÀrnan m Ä s t e fÄ vila.

Risken Àr att du fastnar helt och allt blir ett tillfÀlligt stopp. Livet sÀtts pÄ paus. Det gÀller i allt egentligen., sÄsom kÀrlek, arbete, ekonomi, relationer överlag, hÀlsan, karriÀren. Var försiktig. SÄklart mÄste man inte enbart se det som nÄgot negativt eftersom hjÀrnan stÀnger av nÀr det blir för mycket. Och mÀnniskan mÄste fÄ dra sig tillbaka helt enkelt. NÄgra kan Àven bli fysiskt sjuk i form av feber, allmÀn sjukdomskÀnsla och ofta rÀcker 1-2 dagars ÄterhÀmtning. Ibland lÀngre. Det viktigaste hÀr Àr dÄ att faktiskt lyssna pÄ kroppen.

Jag upplever att det har sin grund i att man har beslutat sig för att uppnÄ en form av rikedom. Vilken kan vara sjÀlslig som yttre och materiell sÄdan. För att skapa en trygg grund att stÄ pÄ. Vilket gör att man startar projekt, kan arbeta med flera olika jobb för vissa samt sover, Àter för lite och glömmer bort din hÀlsa helt enkelt. Samtidigt kan man ha mÀnniskor som sliter och drar i en. Och försöker att upprÀtthÄlla de relationer man har men ocksÄ att uppnÄ meningsfulla genuina relationer in i ditt liv likvÀl som du rensar ut. Och det i sig Àr en kÀnslomÀssig process och kan för vissa vara vÀldigt omtumlande.

För nĂ„gra av er handlar de om att ta kontroll och beslut över era sina liv om vilken vĂ€g man ska gĂ„, som det i sig (Ă€r kĂ€nslomĂ€ssigt uppslitande – och kan vara stort och svĂ„rt val) kan innebĂ€ra skilsmĂ€ssa, uppsĂ€gning av arbete, flytt, avbrott i relationer överlag som sagt etc)  men jag fĂ„r till mig att för nĂ„gra Ă€r och kĂ€nner man sig delvis oförmögen att klara denna inre resa pga brist pĂ„ styrka och kraft, och för andra sĂ„ Ă€r man inte inte i kontakt med sitt inre vilket blir svĂ„rt dĂ„ och kunna ta sĂ„dana stora beslut. Det kan alltsĂ„ handla om en fysisk resa ocksĂ„ som att flytta eller liknande.

Det du ska göra nu Ă€r att med all kraft be om hjĂ€lp ”uppĂ„t” om mod, sĂ„ du kan kĂ€mpa för att nĂ„ ditt mĂ„l. Du Ă€r starkt beskyddad och har inom dig starka inre krafter, det gĂ€ller bara för dig att fĂ„ hjĂ€lp att hitta dem och finna balans och framförallt koncentration. Kommer du bra fram till v a d du vill uppnĂ„ och vad ditt mĂ„l Ă€r sĂ„ kan du slĂ„ss för din sanning och dĂ€rmed uppnĂ„ rĂ€ttvisa. Men du mĂ„ste förstĂ„ att inget kommer serverat pĂ„ ett silverfat om du sitter och rullar tummar.. utan visa vad du vill och tror pĂ„ sĂ„ ska du ocksĂ„ segra.

Och det kommer att resultera i att du lyckas. Tidsperspektivet Ă€r 1 som jag fĂ„r, ”SIGIL” motsvarar solen i tarot, som blir lyckans hjul. Vilket blir 10 och det blir 1. Vad det nu Ă€n Ă€r du beslutar dig för/stĂ„r inför sĂ„ fĂ„r jag alltifrĂ„n 1 dag, till 1 vecka, till 1 mĂ„nad, till 1 Ă„r. (Brukar inte fĂ„ 1 Ă„r faktiskt men denna gĂ„ng fick jag detta sĂ„ vissa saker Ă€r lĂ€ngre resor!) sen för att snurra till det lite mer sĂ„ kan det ocksĂ„ vara den 1 eller 10 e i mĂ„naden under resten av Ă„ret eftersom att det Ă€r sĂ„ individuellt för varje individ Ă€r det som kommer till mig.

slutligen sÄ sÀger Algiz att du och ditt inre jobbar för fullt med en inre resa vilket kommer att leda till att du ökar i frekvens/vibration hela tiden, och samtidigt med vartefter hur du fÄr mer sjÀlvkÀnnedom och din sjÀlvkÀnsla vÀxer sÄ kommer du att vÄga tro pÄ dig sjÀlv mer Àn du gjort pÄ lÀnge. 

đŸ€Â 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: