Dagens kort

Dagens generella budskap 12/1 🌟

Ångesten Ă€r ett faktum som Ă€tit sig sĂ„ stark till slut pga att du av olika anledningar kanske inte kunnat slutföra saker som du velat uppnĂ„. Det kan vara att komma ivĂ€g till ett arbete, att söka ett arbete, att lĂ€mna en relation, nĂ€rma dig en relation, att bli frisk, att komma ivĂ€g till skolan, att nĂ„ ett mĂ„l helt enkelt. Nu har du eller saker kommit till sin spets. För nĂ„gra av er kan universum ha klivit in och hjĂ€lpt er pĂ„ traven, och för andra av er kan det hĂ€r ocksĂ„ handla om ett barn som har det tufft eller haft det tufft. 

Idag Ă€r en dag dĂ„ du Ă€ntligen kan se hur saker börjar gĂ„ i rĂ€tt riktning. Allt som tidigare har skett bakĂ„t, vilken kan vara en lĂ„ng tid för mĂ„nga, för andra inte. Men att det har varit ytterst nödvĂ€ndigt med en Ă„terhĂ€mtning. Jag fĂ„r till mig att nĂ„gra eller nĂ„gon har kraschat bĂ„de fysiskt och psykiskt. Och dĂ€r klev alltsĂ„ universum in i vintras (dec-feb) och satte stopp FÖR ATT din kropp var i stort behov av att vila, det fanns liksom ingen annan utvĂ€g. I Annat fall hade det kunnat sluta i en tragedi som resulterat i en olycka eller liknande. NĂ„gra kan Ă€ven ha kĂ€mpat enormt genom att balansera livet och ha flera olika arbeten för att fĂ„ ihop ekonomin..

SĂ„ du har alltsĂ„ fĂ„tt full healing och lĂ€kt hela vĂ„ren, sommaren, samt hösten och nu vinter. Genom Ditt sĂ€tt att tĂ€nka, agera, relatera har Ă€ven varit i stort behov av att lĂ€ka ocksĂ„. Att fĂ„ nya perspektiv. Och n u snart 1 Ă„r senare börjar nĂ„got helt nytt, men du fĂ„r, ni fĂ„r Ă€ven betala priset av eventuella konsekvenser följder som grĂ€dde pĂ„ moset som kan ha skett under resans gĂ„ng med allt vad det innebĂ€r. Men det hjĂ€lps inte. HĂ€lsan Ă€r det viktigadte. Det som Ă„terkommer till mig i g e n Ă€r att det för flera stycken handlar om ett barn, eller en ungdom. Som har haft enorma problem med sin skolgĂ„ng och sin hĂ€lsa. Detta barn kan vara mellan 10-18 Ă„r. Pojke eller flicka. M e n det kan ocksĂ„ handla om en Ă€ldre person som Ă€r ”yngre i sitt sinne”. Och denna har under mĂ„nga Ă„r burit ett stort ansvar inom sig vad gĂ€ller familjen, och sina andra familjemedlemmar, andras mĂ„ende mm som hĂ€nger pĂ„ dennes axlar. En högkĂ€nslig individ som har enormt svĂ„rt att hantera alla dessa kĂ€nslor. Likadant allas kĂ€nslor i skolan, affĂ€ren, utomhus överlag vilket gör vardagen till ett ”h-vete” hör jag. 

Du som förĂ€lder mĂ„ste hjĂ€lpa barnet hĂ€r fĂ„r jag till mig. SjĂ€lv vĂ€rdet Ă€r inte av denna vĂ€rld, och att stĂ„ stark i sin sanning Ă€r inte heller nĂ„gonting. Jag ser som en karusell framför mig dĂ€r Ă„ngesten stĂ„r upp i halsen pĂ„ hen. Offer i sitt eget liv, försöker vara alla till lags, likgiltig, kontra ledsen, vissa enorma utbrott. Hör inom mig: ”vad ska det bli av mitt liv?” 

Men som sagt idag har nÄgot skett (positivt) som Àntligen gör att din, barnets, er grund kÀnns stadig. Stadigare Àn pÄ vÀldigt vÀldigt lÀnge. Kanske har du fÄtt besked om att ett arbete Àr ditt, eller vÄgat söka arbete idag, skrivit papper idag, vÄgat titta pÄ en lgh, söka bostad, möta dina rÀdslor helt enkelt som du sÄ lÀnge skjutit upp. Alla tankar kring och hur du ska klara dig framöver, att allt kommer bli bra, att du har förmÄgan att skapa det du vill, hjÀlpa ditt barn, eller ditt barn börjar mÄ bÀttre, och du v e t med dig att det kommer att lösa sig. Du behöver bara hÄlla ut lite lite till. Lite mer planering leder dig nÀrmare ditt mÄl. Vilket det Àn Àr. Jag fÄr ocksÄ till mig att det finns mycket kÀnslomÀssiga sÄr som Àr viktigt att ta itu med. Det Àr ett jordelement i antingen sitt mÄn, sol eller ancendent tecken. 

OM det krÀvs för dig att slita, slÄss, och gud vet allt för att ro det du vill i land sÄ Àr du beredd att göra det nu. NÄgra handlar det om ett barn att komma Äter till skolan, andra tillbaka frÄn sin sjukskrivning, andra söka arbete etc.

Det viktigaste Àr att du har tillit, Ànglarna Àr med dig, och det Àr ingen mening att grÀma dig över de som varit bakÄt, eller varken skuld belÀgga dig eller ditt barn för hur eller vad som borde gjorts eller inte för att försökt förhindra eventuella saker i tid eller otid. Gjort Àr gjort dÀremot kan du ni ta lÀrdom av det som skett till nÀsta gÄng. Ni har gjort er bÀsta. SlÀpp det förflutna sÄ det inte förföljer dig, er. Se till att skapa balans i livet sÄ du, ni har roligt minst en tvÄ dagar i veckan. PÄ sÄ vis har du nÄgot att se fram emot varje vecka. Och du ska aldrig förÀndra dig för att nÄgon annan vill det, eller försöka anpassa dig för att passa in för nÄgon annan. Utan kÀnn dig tillfreds. HÀr och nu.

TÀnk att ALLT Àr perfekt. Du bestÀmmer sjÀlv hur du vill ha det, och du ska kÀnna att du sjÀlv Àr den som styr över din situation. Allt kommer att bli bra för dig. 

♄

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: