Dagens kort

Dagens generella budskap 10/1🌟

TORNET & VAGNEN

Är den förutbestĂ€mda energin idag runtom i hela vĂ€rlden. Vilket motsvarar siffran 16 och 7. Det stĂ„r för att du, man ska gĂ„ in i sig sjĂ€lv, kĂ€nna efter vad som Ă€r ”rĂ€tt” ”fel”, för varje enskild individ utifrĂ„n varje unika situation. Lyssna inĂ„t pĂ„ vad sjĂ€len sĂ€ger. Att v Ă„ g a lyssna pĂ„ vad din intuition sĂ€ger, vad v i l l jag? Vad kĂ€nner jag? Vad tĂ€nker jag? Hur ska jag göra? Lita till dig sjĂ€lv, och det som finns omkring dig Ă€r avgörande för hur och vad för förutsĂ€ttningar du har och hur det kommer att gĂ„. Dvs finns inget stöd utifrĂ„n eller uppmuntran etc SĂ„ faller allt. Och du faller. Du har svĂ„rt att se en mening med saker eller att ens komma vidare. Tornet faller. Och du fĂ„r göra en vĂ€ldig resa. Beroende pĂ„ vad och vad för typ av fall, Ă€r ocksĂ„ avgörande för hur djupt du faller. LikasĂ„ lĂ€kning. Jag fĂ„r till mig att energin Ă€ven generellt handlar om att en person tĂ€nker lĂ€nge och vĂ€l och behöver ocksĂ„ göra det. NĂ„gra av er kan ha att göra med en partner, pappa, myndighet, arbetsgivare, farfar, morfar, mm Vilken lite sitter pĂ„ ett avgörande beslut för hur resten av hur denna resa ska bli. Om den ska bli bra eller dĂ„lig. Om det ska bli en fysisk resa med jobbiga missöden eller om det mer handlar om djupa insikter sĂ„dant. 

NÄgot som Àr superviktigt Àr att oavsett vad det Àn handlar om sÄ mÄste tillit vara huvudnyckel hÀr. I allt. Och kommunikation fÄr jag ocksÄ till mig. Att inte ge upp pÄ nÄgot sÀtt. Denna man upplever jag funderar över nÄgot som Àr glasklart för honom, men kanske inte för nÄgon annan. Eller ocksÄ sÄ tror han bara det pga bristen av kommunikation. Det kÀnns ocksÄ som att han tycker att nÄgot inte stÀmmer och att han kanske inte riktigt vet heller om han i nÄgot eller flera sammanhang vÄgar ta steget. 

hur som helst Ă€r det nĂ„got som man du mĂ„ste kriga för, att vara modig, men istĂ€llet vĂ€ljer man att köra ett pokerface för att det ”skyddar” en. SĂ„ i allt detta finns det en massa sorg och rĂ€dsla, pga brist pĂ„ tillit som Ă€r just det som behövs idag. Vilken situation du Ă€n befinner dig i. KĂ€nslomĂ€ssigt fĂ„r jag till mig att flera av er befinner er i ett inre kaos som behövs pratas om men man vĂ€ljer att stĂ€nga allt inne. Det Ă€r sĂ„ man blivit lĂ€rd. Medan för andra sĂ„ mĂ„ste man rida ut stormen först. 

NĂ„gra av er kĂ€nner Ă€ven att ni inte litar pĂ„ andra alls, och dĂ„ flyr man in i dig sjĂ€lv fullkomligt. FĂ„r kopplat jungfrun hĂ€r. NĂ„gra kĂ€mpar med ekonomin, familjen, kĂ€rlek, och finna balans och att de Ă€r nog sĂ„ tufft. En vet inte hur det ska gĂ„ ihop överhuvudtaget. Stenbocken kommer in hĂ€r ocksĂ„. Ens grund en stĂ„r pĂ„ kan Ă€ta upp ens relation pga ekonomiska bekymmer. För andra sĂ„ drömmer man sig tillbaka till barndomen nĂ€r ”livet var enklare”. Det kan Ă€ven Ă„terkomma en förĂ€lskelse sen gamla dagar. Andra kan kĂ€mpa och ha problem med just barn eller sina egna barn pĂ„ olika vis, medan nĂ„n eller mĂ„nga har ett kĂ€mpande med sitt inre barn. Och att man har svĂ„rt att kĂ€nnas vid Ă€kta genuina kĂ€nslor. Och de kan dĂ„ vara sĂ„ att man firar saker med sitt pokerface.

Vilket i sin tur leder till hjÀrtkross, tÄrar, och inte alls det som man egentligen kanske vill. Avsikten, önskan Àr kanske att saker skulle se annorlunda ut helt enkelt. I detta lÀge kan man tycka synd om sig sjÀlv och tro sig vara oförmögen att förÀndra sin situation, istÀllet för att försöka vara tacksam och se till det man har, och inte fokusera pÄ det som man inte har. Jag fÄr till mig ocksÄ att det hÀr kan handla om ett par, en maskulin och en feminin energi varpÄ den maskulina Àr vÀdur, lejon eller skytt. Och den feminina Àr fisk, krÀfta eller skorpion. 

BĂ„da dessa tvĂ„ personer verkar inte vilja vara  med varandra. Eller jag ska sĂ€ga Ă„tminstone t r o att de Ă€r sĂ„, pga deras rĂ€dslor. Och hĂ€r behöver de förstĂ„ att de bĂ„da tvĂ„ m Ă„ s t e ta ett steg tillbaka ge vika Ă„t sig sjĂ€lva och sina egna vĂ€rderingar. Ändra om och förstĂ„ att den inre frid som de söker kan de inte finns hos varandra utan enbart inom sig sjĂ€lva. Och det bĂ„da tvĂ„ har en mycket svag JAG person i sig sjĂ€lva. Och deras rĂ€dslor, sorg mm. Och dĂ„ uppstĂ„r det bĂ„de inre och konflikter. DĂ€r de bygger upp varsina skydd. Hade dem inte haft det sĂ„ hade inte detta uppstĂ„tt. 

För att kunna komma vidare sÄ m Ä s t e de bÄda tvÄ ha tillit. Som sagt. De kommer att skapa en helt annan atmosfÀr. Runt dem bÄda. Och fÄ dem att blomstra. Och de bÄda ska och mÄste möta sitt eget mörker, Àga sitt eget mörker. Kriga för det som skrÀmmer och de man tror pÄ, de som skrÀmmer en. StÄ stadigt i din kraft. DÄ segrar du.

🌟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: