Dagens kort

Dagens budskap 9/1❤️


Idag ska du släppa taget om sådant som inte längre tillför dig något. Och ärkeängel Mikael finns med dig vid din sida för att hjälpa till och skala bort allt. Dels att ge dig kraft och mod, att ta dina vingar och flyga. Att hjälpa dig att vara uppmärksam på den vägledning som kommer till dig i ditt sinne och inre. Det här kan handla om allt i från att du ska förstå att du har allt det du behöver för att kunna skapa, manifestera, det du vill i ditt liv. Och det känns framför allt som ett projekt för några av er. Att inte tillåta dina rädslor eller att begränsas av andra människor, negativa yttre faktorer som påverkar dig på olika vis till att uppnå det du vill. Utan nu ska du möta världen.

För några andra av er kan man ha planer på att börja studera, fått eller får en befordran inom arbete, påbörja ett projekt etc, och alla dessa saker och händelser sker av en anledning. Det är nya möjligheter för dig som kommer, av just den meningen att du ska ändra riktning i ditt liv, och att du ska växa, för det är dags, slå igenom och nu denna gång med något stort.

För andra av er är det här en hjälp och chans till ett bättre levende än det som man kan leva i nu. För jag får in att ”missbruk” är ett faktum i olika former och olika grad. Missbruket som sagt innefattar: alkohol, tabletter, droger, dysfunktionella relationer överlag, maktkamp, sexmissbruk, matmissbruk mm.

Resultatet om du ändå väljer att fortsätta denna väg (som du är på nu) trots dessa nya möjligheter som kommer till dig.. kan det komma resultera i att du hamnar ännu djupare i denna nedåtgående spiral och blir känslomässigt nedbruten fullkomligt. Som leder till besvikelser, oro i massor, och där den andre har enorm makt över dig. Får även till mig att detta är särskilt kopplat till en specifik relation. Det kan också långsamt växa fram fysiska sjukdomar. Då i halschakrat samt navelchakrat och nedåt. Likaså hjärtchakrat. Vilket kan leda till snabba och kraftfulla meddelanden i form av besked om kroniska sjukdomar.

Så du ges nu möjlighet att göra ett val, En gång för alla. Svaret finns inom dig, likaså vad det gäller. Det är sådant som rinner över och har runnit över för länge sen, men där du valt att fortsätta stoppa huvudet i sanden. Jag vet att tanken gör dig livrädd, det skrämmer dig något fruktansvärt. M e n det är ett faktum nu att det du lever i oavsett, relation, arbete, situation, etc är sådant som kan stå i vägen för dig. För att du ska komma vidare framåt och kunna uppnå d i t t livssyfte. Det gäller så enkelt som att tillgodose dina fritidssysselsättningar. Och det är sådant du måste göra för att vara, leva, befinna dig i ditt naturliga och välmående tillstånd.

~

Här ges du möjlighet till en

ÖVNING 

Ta så många pappersark som du känner att du behöver samt en penna. Ta några djupa andetag och låt kroppen slappna av. Skriv längst upp på pappret ”ärkeängel Mikael”, vad behöver jag släppa taget om för att helt och fullt kunna följa min väg och tjäna mitt livs syfte? Sen skriver du ned allt som dyker upp i huvudet, ALLT. Alltifrån tankar, känslor, syner, dofter, smaker, ord. Pennan kanske t o m vill skriva av sig själv.. vilket i s å f a l l är ofarligt när du har kontakt med ärkeängel Mikaels energi. Skriv med allting som du får till dig, även om du inte alls förstår det som kommer eller vad det betyder. Ta sen pappret och förstör det på ett rituellt sätt genom att bränna det, sänka ned det i vatten, gräva med det. Medan du gör det så säger du:

”Nu släpper jag fullständigt taget om allt som inte tjänar mitt högsta syfte”.

 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: