Dagens kort

V.2 änglavägledning

ATT GÖRA ANNORLUNDA LIVSVAL

Den här veckan vill änglarna ge dig mod till att våga göra annorlunda livsval, oavsett vad någon annan tycker och tänker. De vill därför  ge dig styrka och uthållighet till att stå stadigt i din egen sanning som i sin tur kommer att ge dig mod till att våga göra livsval som är i linje med din högsta potential.

Och i takt med att ditt medvetande utvidgas så ökar även din förmåga till att göra konstruktiva livsval som även stödjer din individuella väg till ett självförverkligande, eftersom att du får en djupare förståelse för dig själv, och andra människor men även livets olika aspekter. Det här kan innebära att du behöver göra ett val som därmed ogillas av andra. Och då står änglarna här vid din sida för att säga att det faktiskt är något positivt, även om just det i stunden upplevs som väldigt tufft och utmanande.

Det är också ett positivt tecken att du börjar bli mer självständig och har en förmåga att ”tänka själv” istället för att bara följa strömmen på så vis att lyssna till vad alla andra tycker, tänker och gör.

Som ett resultat av att människor börjar förändras, så utvecklas även nya energier som i sin tur skapar nya möjligheter för människor.

Detta innebär även att nya yrken och arbeten kommer att ta plats i samhället framöver. Dessa arbeten kommer att reflektera dina/våra gudomliga uppdrag och som kommer att ge uttryck för medvetandet hos dig, oss och de människor som bidragit med sina individuella resurser genom att våga göra annorlunda livsval för att förverkliga sig själv.

Dessa nya arbeten kommer även att skapas som individuella spegelbilder av våra unika talanger. Och när vi växer personligen så växer vi även in i mer ansvarsfulla energier.

Änglarna vill påminna dig om att vi inte kommer att ”hitta” dessa arbeten bara hux flux, utan vi själva kommer att skapa dem.

Så nu undrar änglarna om du är redo att öppna denna nya dörr? Fråga dig själv detta..

Känner du att du är redo för en ny inriktning i livet?

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: