Dagens kort

Du behöver rensa din ryggsäck 🎒 6/12


RENSA I DIN RYGGSÄCK

Det gamla värderingar som du inte längre känner är du, är sådant som behöver rensas bort, som inte överensstämmer med den du faktiskt är idag, det ska du göra dig av med.
Går du omkring och bär på ångest, skuld, skam, som bara stjäl din energi och håller dig tillbaka? Och finns det någon människa i ditt liv som du skulle må bättre av att förlåta och släppa taget om? Kanske även dig själv?

Är det så att det känns svårt, så be om hjälp. Din egen intention, din vilja att resa lättare hjälper långt och hjälp finns alltid att få på något sätt. Du ska alltid lita på din magkänsla i den här frågan. Vilken består av din egen samlade medvetna och framför allt undermedvetna visdom. Men det kan även vara din själ som talar.

Oavsett vad du tror att det är, så känner du din intuition tydligt genom att du slappnar av och tänker på det två alternativ du väljer mellan exempelvis. Känns det ena alternativet varmt, mjukt, skönt, glatt, och fint i magen när du tänker på det? Eller känns det kallt, stökigt, ångestladdat, ledsamt, obehagligt? Här har du tydliga vägvisare. Det som känns positivt är rätt väg och mörkt är fel väg. Avsätt gärna tid varje dag för att träna på att känna och lyssna till dina egna svar. Du kommer på sikt att få ut så mycket av det.

 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: