Dagens kort

Du behöver ha tålamod 6/1

Jag får till mig att det för några av er kan ha med ert solarplexus chakrat att göra, antingen att de har med självkänslan och göra där man, du tvivlar så på dig själv. Men även att det kan bero på någon ”sjukdom” åkomma, krämpa, problem med magen eller liknande. Att det pågår en rening, rensning, läkningsprocess helt enkelt, innan någonting är fruktbart. Man brukar ju säga ”efter regn kommer solsken”, efter ”våren kommer sommaren etc”. För några andra kan det också handla om navelchakrat och ”värsta fall” båda delarna. Och då tänker jag mig dessa organ som tillhör respektive chakra. Dvs urinvägar, könsorgan, urinblåsa, ischias, bäckenbotten, livmodern mm.

Du kan ha tagit emot tankar, drömmar, ideer, känslor etc om olika saker som är vägledning. Ditt undermedvetna v e t inom dig att och hur saker ligger till, medan ditt intellekt förnekar saker istället. Din moral liksom talar här. M e n det spelar ingen roll för vissa saker går dessvärre inte att förneka. En mindre tänka bort. En förändring av något är oundviklig. För er som gjort ”rätt” bakåt i tiden väntar god karma som då blir till det bättre och för er som gjort ”fel” tidigare väntar dålig ”karma” skulle man kunna säga. MEN allt har sina för och nackdelar.  Något dåligt för något gott med sig. Och något gott för något dåligt med sig. Det som är viktigt är att förstå är att det kommer att gå undan snart. Dels ska du ta vara på här och nu men snart börjar också något helt nytt.

Denna förändringen som är på väg kommer därför att du så länge har levt i en förnekelse. Universum måste kliva in. Du har inte lyssnat.  Där du evigt kämpar och kämpar för allt. Men det har inte blivit helt bra. Saker kan vara ett evigt mörker omkring dig, men ofta så frågar du dig själv varför du kämpar när det gäller vissa bitar. samtidigt har du bundit fast din egen svans i ett rep får jag till mig. Och det ligger undanryckt ilska, sorg, passion, kärlek, och gud vet allt som du liksom begraver i ett mörker. 

Har du frågat dig själv vad du känner, vad du vill, vad du tänker, var du är på väg? Vågar du tro på dig själv? Det går omöjligt att forcera saker som inte är moget. Och det går inte heller att komma vidare framåt så länge du lever fast i det förflutna, vilket håller dig fast, och kvar i det undertryckande och hindrar dig från att kunna kännas vid vad du innerst inne känner.

Du blir din egen fågel i din bur som du måste släppa ut. Du tror att du inte kan men du KAN. Det du ser utanför dig, omkring dig osv det är din sanning. Så till vida du inte lever i en illusion vill säga. För då handlar det om att ditt pannchakra har en väldigt obalans. Det kan vara så att det är så för några av er, att du ni har en bild av hur ni så gärna gärna vill att ert liv ska se ut.. att du ni är materiellt fixerade t ex och det styr ert sätt att tänka. Det som kommer till mig nämligen också är att det i grunden handlar om en själsfrände, karmisk relation för vissa.. och en karmisk relation överhuvudtaget, som du har en bild av att det ska bli ni. Ska vara ni. Det är ni, men att livet och universum inte arbetar med er. Utan arbetar mot er för att ni inte är rätt, åtminstone inte just n u. Antingen har inte du gjort allt ditt jobb som du s k a alt inte hen gjort det innan ert möte/återförening ska kan ske. Och där är förklaringen till att du ni man får arbeta i motvind.

Ni du kan nu komma hamna i en situation som kräver all din uppmärksamhet just pga allt detta. För att du väljer och tror dig vara oförmögen att släppa det gamla. Det här gör ju att du möts av motgångar, oro, stress, besvikelse, utmaningar som inte alls kanske ger dig det möjligheter du tänkt dig. Men det kan också vara så att det finns en tredje part för er en man i det här fallet upplever jag, dock kan det även vara en kvinna med maskulin energi. Som är den som får dig att faktiskt stå på dina ben, få dig att orka, få dig att vilja, få dig att kämpa etc. En som får dig att stärkas i dig själv, stärker din självkänsla, stärker din grund som du står på och som framförallt får dig att blomma ut i en fulländning. Ni skapar en seger tillsammans. Och skapar ett liv. Skapar kärlek och skapar något nytt där ni ser till varandras inre barn. Vilket i sin tur gör att du klarar av att bestiga och ta dig igenom precis vad som helst. Även om du själv inte tror att det är möjligt. Och sist men inte minst så ska du veta att du själv skapar ditt liv så som du vill att det ska vara. 

Så tänk dig för varje steg du tar, och tänk på att när du sviktar som mest så har du med dig änglarna som ger dig massor av styrka. De och hela universum skänker dig massor av hopp och tillit till att du KAN vilket kommer att få dig att fortsätta kämpa. För det finns ingenting annat än Framåt!

❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: