Dagens kort

Änglavägledning för v.1 ☘️

RENSA UT DET GAMLA OCH GÖR PLATS ÅT DET NYA

Änglarna vet om att du redan har kommit en bra bit på din andliga väg och att det nu är dags att verkligen överlämna allt det som inte längre är du, allt det som du inte längre behöver och som inte tillhör dig. Det gäller både i ditt inre som i ditt yttre. 

Du kommer att steg för steg framöver bli mer och mer medveten, uppmärksammad på vad som inte längre gagnar dig här i livet. Och därför så ber änglarna dig om att inte se det här som ett straff, utan som en välsignelse.

Allt det som inte längre tillför dig och ditt liv något är sådant som verkligen behöver rensas ut eftersom att du har förändrats och någonting nytt är på väg in. Och då är det även din uppgift nu att göra plats och utrymme för att det nya ska kunna komma in. 

De vill nu att du påbörjar en riktig storstädning, och som sagt det gäller både i det inre och i det yttre. Ibland kan det vara lättare att börja i det yttre. Kör då en riktig storstädning hemma där du rensar ut allt det som du inte längre vill ha och ta med dig in i framtiden. Tacka varje sak som du rensar ut med eftertanke, eftersom att varje sak som du rensar ut i det yttre också rensas från ditt inre.

Så nu är det bara kavla upp tröjärmarna och se till att jobbet blir gjort. Det är ingen idé att fortsätta skjuta på saker! 

Sen fortsätter du att rensa i det inre. En bra metod att rensa i ditt inre, det är genom meditation. Och när du mediterar så kan du tänka dig som att du dränker ner en smutsfläck med med tvålvatten och diskmedel  och låter den stå över natten för att mjuka upp och för att sen sköljas bort. 

Änglarna ber dig om att ta dig tid till att meditera för att ta itu med din innersta rädslas djupaste lager och varsamt skölja bort dess inverkan på dig. Det är dags nu att inte enbart byta ut innehållet, utan även att bygga upp en ny grund och struktur där innehållet kommer att bestå av ljus och kärlek, och inte rädsla, skuld och ångest. 

Då vill dem att du ska känna tillit till att de vet vad dem gör. Så här gäller det att du litar på processen och låter den få ta den tid den behöver.

🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: