Dagens kort

Gott slut & gott nytt Ă„r 31/12đŸ€

Idag Àr det nyÄrsafton och dagens sista Är pÄ 2020. Och budskapet för idag över hur din er kvÀll blir samt rÄd Àr och följer sÄhÀr.

NÄgra av er ska vara hemma, nÄgra inte. Kanske ska man möta nÄgon vÀn, slÀkting etc trots pandemin med vissa försiktighetsÄtgÀrder sÄklart. Du Àr en magiker/trollkarl/hÀxa/medium etc, (kanske Àr du inte ens medveten om detta sjÀlv!) men som ocksÄ Àr en spegel för andra mÀnniskor.

För en del av dig hjĂ€lper andra att pĂ„ mĂ„nga sĂ€tta ord pĂ„ saker, och Ă€ven att fĂ„ mirakel att ske. Du hjĂ€lper mĂ€nniskor att vĂ€xa i sig sjĂ€lva trots motgĂ„ngar samtidigt och genom att fĂ„ de att hitta hem, samt hitta sig sjĂ€lva. Även om de mĂ„nga gĂ„nger kan ta sin lilla tid. Du Ă€r en sĂ„dan som skapar mirakel av sĂ„dant som Ă€r omöjligt i stort sett för en annan ”vanlig Svensson”. Man kan sĂ€ga att du ”trollar med knĂ€na”.

För dig Àr allt oÀndligt, det finns inget slut. Du Àr oÀndlig. Hela mÀnniskan, livet, universum Àr oÀndligt. Denna eller de mÀnniskor som du ni eventuellt ska trÀffa idag kan vara nÄgon/nÄgra som man inte har mött pÄ vÀldigt lÀnge. DÀrav kan de ligga ouppklarade saker som fortfarande hÀnger i luften. Och eftersom du den som speglar saker i mÀnniskor (deras egen skugga) kan det bli en trigger. Och de ena blir de andra, SÄ det i sin tur kan skapa meningsskiljaktigheter, och för en del sen ha blivit outtalade men ocksÄ inre konflikter. Och dÄ Àr tanken att man, du, ni ska be om ursÀkt om de Àr det som behövs sÄ att relationen kan bli fridfull igen.

VĂ€lj lĂ€kning istĂ€llet för ilska och irritation. Visa förstĂ„else och empati för varandra, förstĂ„ att ingen Ă€r perfekt. Genom att inte vara perfekt sĂ„ Ă€r det i sig ”perfekt”. Om du skadar eller har skadat nĂ„gon sĂ„ kan de förflutna nu fĂ„ passera. Och sĂ„ kan Ă€ven er vĂ€nskap och relationen i sig fĂ„ fortsĂ€tta vĂ€xa.

Det handlar om att kommunicera tydligt och tala om som man kÀnner, för de andra kan omöjligt veta vad du kÀnner tycker eller tÀnker. Sen ska du veta att du lÀmnar större avtryck i mÀnniskors liv Àn du förstÄr sjÀlv, sÄ fortsÀtt vara en glÀdjespridare och stöttepelare. Det och du behövs!!

omge dig med glad musik, sÄdant som glÀdjer dig. Du innehar en enorm livskraft och styrka och den ska du tillföra i andras liv som behöver den. Du Àr en sÄn solstrÄle som lyser upp tillvaron i din omgivning sÄ fortsÀtt sÄ och skin med din enorma karisma. Idag ska du klÀ dig i fÀrgstarka fÀrger som dÄ stÀrker hela din personlighet och piggar upp dig, er och hela stÀmningen. Försök lÄt bli att ha förutfattade meningar, likasÄ om andra har de om dig, lÄt de rinna av bara. BegrÀnsa dig inte helt enkelt. Sen kommer en pÄminnelse om att för att du ska fÄ den kÀrlek, uppskattning, bekrÀftelse etc som du vill ha sÄ behöver du dÄ ge det till andra. Ett öppet hjÀrta kÀra du Àr ett modigt hjÀrta, sÄ det gÀller att vÄga!

ge tusan i att kritisera dig sjÀlv du Àr perfekt som du Àr. Var stolt över dina egenskaper som du har, de du kan, hur du ser ur mm. Du Àr vacker, och du mÄste kÀnna dig vacker. För nÄgra av er kan det Àven vara sÄ att en förÀndring Àr pÄ gÄng i ditt liv. Det kan gÀlla arbete, kÀrlek, relationer överlag mm. Du har kommit till ett avgörande beslut i ditt liv och dÄ Àr det viktigt att vÀlja med hjÀrtat. För hjÀrtat leder dig rÀtt.

KÀrlek finns dÀr för dig. I alla dess former. Men du mÄste göra ett val och dÄ gÀller det att vÀlja vÀgen till lÀkning och lycka.

GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR!

đŸŽ©

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: