Dagens kort

Lita på det högre makterna 28/12

Antingen har du en schaman nära dig i din bekantskapskrets eller också finns denne inom dig, och som du behöver ta fram. Men som du just nu inte har tillgång till pga dig själv och dina egna begränsningar, rädslor, inre yttre faktorer etc. Saker i ditt liv behöver länkas med din hjälp som sagt eller med hjälp av en person du känner, vet om eller liknande. Men det är någonting i ditt liv som skapar hinder här mellan. Dels från att ta dig till denna schaman men även att våga lämna över och lita på de högre makterna. Du behöver släppa dig själv fri, situationen fri och kontrollen helt och hållet. Och du måste även vara snäll och fin med dig själv. Det kan också för några av er vara så att du själv är sjuk och behöver hjälp av en schaman men att du på något vis inte behandlar dig själv väl och inte är snäll med dig. Som att du inte tycker dig själv vara värd att bli frisk. Du får inte låsa in dig själv på vilket sätt det än må vara för då blir du din egen fånge i ditt eget fängelse. Du måste ha en egen inre beslutsamhet i vad det är du vill och lita till dig själv och din förmåga att du bör dig själv precis vart du vill. Och då får du heller aldrig tvivla. Ditt mål vad du än företar dig som att plugga, bli frisk, träna för att nå en målvikt, bli gravid, söka bostad, etc så måste du ha tillit till att allt ska bli bra. 

Innan du påbörjar den här resan så ska du stanna upp och reflektera, se dig i spegeln och förstå (återigen) att ditt liv vilket det än är, hur det än är eller ser ut, bra dåligt, rörigt, stabilt, fattigt, medelklass, rikt etc beror dels på hur du själv väljer att se på det. Men även att du ska förstå att du själv har skapat det du har omkring dig. Du har valt dina vänner, dina relationer, det hem du bor i, de möbler du har, den bil du kör, de arbete du jobbar på, osv.. och vill du inte leva i det här för att det förgör dig..? Då Måste du älskade vän göra en förändring. För att ingenting kommer någonsin att förändras för att du tänker det. Allt kan inte ske över en dag, men du får ta små steg och en bit i taget. Börja med det minst jobbiga eller de mest akuta, prioritera. För så lite kan faktiskt göra så mycket.

Vår värld, din värld är din spegel av det du har skapat. Sitter du och frågar dig själv hela tiden:

-Varför händer allt mig jämt? Vad gör jag för fel. Om och om igen. Det spelar ingen roll vad jag än gör, hur jag än gör så blir allt bara kaka! Känner du igen det?

Till slut kan du bli fysiskt sjuk.. pga att du inte lyssnar på din själ och kropp som försöker vägleda dig. Vilket är en varnigsklocka. Nästa gång kliver universum in och då har du inget val lä ngre, och det vill inte du!

Förstå att du har obegränsade möjligheter att göra det du vill, hur tufft och tungt det än är, det finns bot för ALLT. Lösningar på alla problem, och vägar som alltid leder dig rätt… Så ge för tusan inte upp hoppet! Lita på att du kan förändra ditt liv. Just nu är det tid att göra den där förändringen som du så länge har velat men stött bort..

HALLÅ? För du har ju inte glömt bort vilka enorma resurser du har? Släpp in världen i ditt hjärta, du måste känna tilltro till universum att världen inte vill dig ont. Utan att du om och om igen ska VÄLJA med KÄRLEK. Så ta det avgörande beslutet och ta steget. Våga. Det kommer att medföra för en del ett bostadsbyte , renovering, förbättringar på olika plan som på sikt kommer att ge dig lycka. Och de negativa inom dig kommer att göra att du hittar tillbaka till din egen kraft som du inte har haft på väldigt väldigt länge. Se över ditt sätt att tänka för det kommer att ge dig en lättare väg. Fokusera på det som fungerar i ditt liv och inte på det som inte fungerar. Så hur vill du nu få mer och fler saker att fungera?hur kan ditt liv blir bättre?hur kan du bli mer kraftfull och finna de lätta vägarna i livet än att ständigt arbeta i motvind och uppförsbacke. Det här handlar alltså om att du måste göra dig av med negativa energier i ditt liv. Och klarar du inte det själv så är schamanen just den som kan hjälpa dig med detta.

🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: