Dagens kort

Uppfyll dina löften 27/12 ❤️

UPPFYLL DINA LÖFTEN

Varje gång du uppfyller dina löften ler ditt inre jag. Ditt självförtroende ökar varje gång du håller ett löfte eftersom du lär dig att tro på dig själv. När du behandlar andra rättvist och med respekt får du detsamma av universum. Med andra ord är dina handlingar investeringar i ditt eget jag i framtiden. Det lär dig att så länge du fortsätter att agera klokt genom att handla på ett hedervärt sätt kan du lita på både människor och resten av världen. Det viktigaste löftena är de som du ger dig själv. När du lovar att genom positiva förändringar blir ditt inre jag lika upprymt som ett barn, vars föräldrar har utlovat någonting roligt som belöning. När du håller dessa åtaganden gentemot dig själv känner sig din själ trygg och älskad  och strålar av lycka. Idag ska du hålla dina löften både för dig själv och andra. De belöningar du kommer att få gör det värt ansträngningen – det lovar änglarna dig! 

❤️

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: