Dagens kort

Din framtid är trygg 25/12


Änglarna ser och känner att du ofta oroar dig för din framtid, och idag så kommer de till dig med en försäkran om att allt är som det ska vara: ingenting som du inte kan hantera kommer att hända. De håller din hand genom tidens alla ögonblick framåt mot det som väntar. De påminner dig också om att enbart sända positiva tankar om framtiden, för dess form bestämd av de känslor du hyser i just detta ögonblick. Ge dem dina bekymmer och din oro inför morgondagen, och koncentrera dig helt på att ha det lugnt och skönt idag. Den ro du känner nu är en investering i framtiden och kommer att ge en underbar utdelning. Genom att omge dig med deras kärlek kan de hjälpa dig att byta skrämmande tankar mot sådana som får dig att känna dig lycklig och trygg. Men för att verkligen kunna koppla in deras stöd måste du släppa in det i ditt hjärta. Bästa sättet att göra det på är genom andningen, så var snäll och andas in all den helande energi som finns runt dig och låt sen tränga ända in i ditt innersta. Ge sedan dig själv en kram och andas ut all spänning. Fortsätt att använda dig av den tills du känner dig lugn och trygg inför det som ska komma. Allting är i själva verket alltid som det ska vara – ju mer du är medveten om och erfar denna sanning, desto mer upplever du den. Du kan tryggt känna frid nu och i framtiden.

 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: