Dagens kort

Dagens vĂ€gledning 20/12🌟


BE OM DET DU VILL HA 

Det ingÄr i den mÀnskliga processen som Àr ditt andliga vÀxande att ha drömmar, och det Àr ingen skam att önska dig nÄgonting som du verkligen vill ha. Manifestationsprocessen tillÄter dig att tillÀmpa den kreativa förmÄga du fÄtt av gud. Allt du har i ditt liv Àr en produkt av dina egna önskningar, inklusive de oönskade inslagen. Det pÄpekar Ànglarna dÀrför att du inte fÄr klandra dig utan för att hedra din otroliga förmÄga att dra till dig allt som du Àr medveten om. Idag ska du be om det som du verkligen vill ha. TillÄt dig att vara omÄttlig i frÄga om det du begÀr och vÀnta dig att dina verkliga drömmar ska bli uppfyllda. VÀnd dig till himlen, Ànglarna, andra mÀnniskor för att fÄ det du önskar dig. Du kommer att bli glatt överraskad av hur ofta universum sÀger ja till dig och det enda du behöver göra Àr att be om nÄgot!

❀

One comment
LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: