Dagens kort

Dagens budskap 18/12 🌟

Den situation som du just nu befinner dig i sĂ„ vill dagens budskap tala om att du har med dig ditt Kraftdjur hĂ€r som stöd, hjĂ€lp, push, vĂ€gledning etc. Och det Ă€r viktigt att du stannar upp och lyssnar pĂ„ dess budskap som kommer. Du kan ha alltifrĂ„n ett till flera Kraftdjur. Och hur vet du om det Ă€r ditt Kraftdjur? Jo det blir vĂ€ldigt tydligt för dig. Exempelvis om du sitter och tĂ€nker pĂ„ nĂ„gon frĂ„ga som du önskar fĂ„ svar pĂ„, om du Ă€r ledsen, om du Ă€r rĂ€dd, eller om du Ă€r glad med en eufori kĂ€nsla i kroppen. Du kanske Ă€r ute pĂ„ promenad och sĂ„ plötsligt möter du ett djur ute i skogen. Dock behöver du inte alltid möta, se, röra vid ett fysiskt djur utan det kan visa sig genom inre bilder, drömmar, komma pĂ„ tv n, dyka upp i olika sammanhang i tidningar, böcker, tavlor etc. Och dĂ„ framför allt ett och samma djur. Eller sĂ„ hör du ett specifikt lĂ€te av ett djur som ”lĂ„ter”. LĂ„t sĂ€ga en hĂ€st som gnĂ€ggar, en geting som surrar, en katt som mjauar osv. DĂ„ i ditt inre alltsĂ„.

Med andra ord sĂ„ behöver du inte oroa dig över att du skulle ha gĂ„tt och blivit galen. Jag blev vĂ€ckt ett tag av getingar som surrade.. och jag tĂ€nkte va fasen? HallĂ„ getingar vintertid inomhus! Jösses! 🙂 men de beskyddar dig alltsĂ„ o c h vill förmedla nĂ„got. Du framför allt behöver sĂ€tta ord pĂ„ saker inom dig som berör din situation du befinner dig i. Det kan handla om rĂ€dslor för att misslyckas med en relation, ett arbete, projekt, studier, vardagen, graviditet, roll som förĂ€lder, helt enkelt nĂ„got som du har tagit dig an och du vet inte om du har gjort rĂ€tt eller fel. Eller om det kommer bli bra. En del av er kanske Ă€r alldeles för mycket i er maskulina energi vilket dĂ„ blir svĂ„rt att ens kunna kĂ€nna, tĂ€nka, tycka, veta vad som Ă€r vad. Utan nu tutar och kör och sen fĂ„r det bĂ€ra eller brista… men dĂ„ Ă€r det redan försent sen.

Kraftdjuret vill dÄ tala om att du ska stanna upp och vara mer i din feminina energi, gÄ inÄt. Du fÄr full vÀgledning frÄn universum dina guider och ska dÀrför lita pÄ den. Du fÄr hela tiden hjÀlp sÄ att du successivt ska hamna i rÀtt riktning och pÄ rÀtt vÀgbana. Men för att göra det sÄ mÄste du lyssna. NÀr du Àr rÀdd, drar du till dig likadana energier och attraherar in sÄdant. Likadant mÀnniskor som drar ner dig, fÄr dig att backa, inte vÄga, tvivla pÄ dig sjÀlv, och dÀr du inte vÄgar tala din sanning, stÄ stark i din sanning. Du vÄgar inte tro pÄ dig sjÀlv utan du tror att de som andra sÀger Àr rÀtt och det du tror Àr fel. Vilket gör att dina drömmar, tankar, ideer etc blir till ett mörker, och fallerar istÀllet. NÀr allt i grund och botten handlar om mÀnniskorna sjÀlva som projicerar ut sitt eget dÄliga mÄende (utan att de sjÀlva mÄnga gÄnger ens Àr medvetna om det). I flera fall kan de stÄ för deras egna rÀdslor som de ocksÄ projicerar pÄ dig och som dÄ plötsligt ocksÄ blir dina rÀdslor ocksÄ. Och sÄ blir allt ett mÀrker. M e n du dras ner.

DÀrför har du kraftdjuren med dig hÀr som stöttar, skyddar, peppar, inspirerar och vÀgleder. SÄ att du sakta ska resa dig och komma igenom OCH tala om att du MÄSTE skydda dig frÄn alla negativa energier, negativa rÀdslobaserade hÄrda energier. 
kan vara i form av konflikt, preparat, mat, mediciner, kemikalier, gifter etc etc. För att du ska kunna uppnÄ din Sanna potential. Kunna vara den du vill vara, och ingen annan. NÀr du Àr glad energisk har planer pÄ det ena och det andra sÄ kan en tripp pÄ affÀren eller ett samtal med en vÀn dra ner dig sÄ pass för att du Àr sÄ kÀnslig. Och dÀrför mÄste du skydda dig. Ja dagligen mÄste du göra det.

du kan Ă€ven blivit en negativt instĂ€lld person frĂ„n att ha varit en energispridare.. har du tĂ€nkt pĂ„ det? Ta till dig det i sĂ„ fall. Och dĂ„ kan det vara sĂ„ att nĂ„gon annan i din omgivning ”rider, lever” pĂ„ din energi. DĂ€r det har skapats energitrĂ„dar mellan er. Och du Ă€r istĂ€llet HELT urlakad men du kan inte förstĂ„ varför. HÄR har du svaret. 

Fundera över vilka som du varit i kontakt med sista tiden, och sÀg för ditt inre att du: 

” Jag tar tillbaka mitt rĂ€ttmĂ€tiga energi frĂ„n: namnet.. – och jag sĂ€nder Ă„ter alla tankar, kĂ€nslor, fysiska smĂ€rtor, krĂ€mpor etc till denne men jag önskar att den ska fĂ„ mĂ„ sĂ„ bra den bara kan för dennes högsta bĂ€sta, samt jag ber Ă€nglarna att lĂ€ka och stötta denne pĂ„ sin egna resa i sin vardag, tack universum.”

sakta kommer du mÀrka att du kommer mÄ bÀttre. Lovar. SÄ till vida du inre dragit pÄ dig en influensa.
Du Àr i alla fall redo, tiden Àr mogen för vilken Àn typ av satsning du tÀnker dig. Oavsett vad andra försöker lura i dig. GÄ din vÀg, lita pÄ det som kÀnns rÀtt i dig. TÀnk inte tanken att allt ska braka eller gÄ Ät helskotta för det kommer det inte göra. Utan du kommer att göra succé, lita pÄ det. Om 6 veckor ska du se sÄ hÀnder de grejer.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: