Dagens kort

Dra dig tillbaka och vitalisera dig 14/12🎀

 

DRA DIG TILLBAKA OCH VITALISERA DIG 

NÀr du kÀnner dig nedstÀmd eller trött kan Ànglarna stötta dig sÄ att du ÄterfÄr till ditt vanliga högre tillstÄnd av medvetenhet och vitalitet. Luta dig tillbaka en stund med slutna ögon sÄ ska de arbeta med dig för att höja dina energinivÄer. Vila bara genom ögonen, andas djupt och be dem hjÀlpa dig idag. Det hÀr Àr motsvarigheten till att Äka till ett spa och be om en behandling. NÀrhelst du helhjÀrtat tillÄter dig att ta emot hjÀlp antingen frÄn en kÀrleksfull person eller frÄn oss sÄ kommer du att kÀnna hur din energi ökar. Trötthet beror pÄ alltför mycket givande i samma riktning. Och alla varelser behöver fylla pÄ sitt energiförrÄd efter att ha givit alltför mycket. TillÄt dÀrför Ànglarna ge till dig för att fylla pÄ och föryngra din sjÀl. 

❀

 

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: