Dagens kort

Ålderns ljus 14/12 🌹

Du har tränat på det här under flera livstider. 

Det som sker nu är att din tid nu är kommen för att lämna allt det gamla bakom dig, alla berg du har fått bestiga, alla tårar du har gråtit, alla konflikter, gamla ovänner, relationer som dränerat dig, blockerade flöden som varit fullständigt blockerade i vissa frågor öppnas nu upp och visar dig nya vägar. 

Du är ljuset själv. Upplever att du har klivit över och förbi en del begränsningar som du har haft under en längre tid vilket nu öppnar upp en helt ny värld för dig. Du växer enormt mycket i vibration och de gamla är ingenting som intresserar dig längre. Du är ett orakel min vän. Kanske känner du dig lite skrämd över vad som väntar och vad som ska ske, men du behöver absolut inte vara orolig för du har det här i dig och dessutom har du tränat på det massor. 

Du är en kanal för himlens ljus ner till jorden, tänk dig en regnbågsbro kan man säga. Och det är viktigt att meditera. När du gör det så aktiverar du dina chakran mellan himlen och din kropp, du är liksom den här regnbågs bron emellan himlen och jorden/dig själv. Genom dig kommer vägledning till jorden, till dig, till alla. Du behövs. De kommer från änglar, guider, mm 

Men utan dig, din kropp, din röst så kan ingenting komma till uttryck. Du är ljuspelaren, rösten, oraklet. Därför är du så himla viktig. Sopa inte bort det här älskade du. Det finns viktig information som behöver komma fram.

❤️

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: