Dagens kort

Meditera 11/12 🧘🏼‍♀️

MEDITERA 

Närma dig meditationen otvunget och som en glad flykt när allt kommer omkring utöver du denna aktivitet naturligt i stunder då du dagdrömmer eller upplever klarsynt medvetenhet. Strunta i regler och riktlinjer så att detta inte blir en trist uppgift. Låt i stället sinnet stillna i sin egen takt och låt kroppen varva ner barmhärtigt sakta- detta är meditation. Det är ett tillfälle då ditt sinnes kontakt med ditt himmelska hem är total. Tänk på det som att koppla in sig på en kraftstation där man fylls med energi, ideer och lugn. Det finns oräkneliga sätt att stilla sinnet, och som vi just nämnt bör du inte tynga dig med oro för din specifika metod. Att du mediterar är viktigare än hur du gör det. Att blunda och andas djupt är en teknik, liksom att sitta framför ett altare eller att slappna av ute i naturen är det. Orden meditera och medicinera liknar varandra, och båda uttrycker ett sätt att ta itu med hälsan. Meditation är ett kostnadsfritt läkemedel du alltid har tillgång till och vars enda biverkningar är sinnesfrid och föryngring. När ma dig den så som du skulle närma dig en utsökt måltid, för den är en verklig, andlig bankett. Njut av dina lugna stunder idag i en anda av att ge näring åt dina behov och önskningar.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: