Dagens kort

Den gudomliga ordningen har sitt eget schema 9/12 ❤️


DEN GUDOMLIGA ORDNINGEN HAR SITT EGET SCHEMA 

Änglarna vill tacka dig för att du äntligen vågar be dem om hjälp. Du har tagit ett stort steg framåt och de hedrar dig för det. De vill att du ska veta att den gudomliga vägledningen som du väntar på kommer inte att följa ditt schema. Den kommer inte att vänta på att komma när det passar dig, utan den har ett eget schema.
Lita på den den gudomliga intelligensen för bästa möjliga tillfälle till vägledning. Släpp dina egna förväntningar på hur, var och på ett visst givet resultat. Be om vägledning och släpp sedan taget. Ha tillit till något som är större än dig själv. Var öppen för alla tecken genom vilka den gudomliga vägledningen visar sig. Änglarna älskar att skicka andra människor med budskap till dig. Budskapen kan komma via en sångtext, bok, film, tv serie, sång etc. Var därför uppmärksam och inte ignorera de små tecknen och återkommande trots korta tillfällena.
Ett budskap och vägledning från det gudomliga ger dig alltid en känsla av lugn och ro, harmoni och inre frid. Även om de endast varar för en kort stund. Men agera ändå utifrån detta lugn.
Om du gör ditt val och agerar utifrån lugn, ro inre frid och harmoni inom dig så blir det alltid till det bästa för alla inblandade.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: