Dagens kort

Sudda bort skuldkĂ€nslorna 8/12 🧡


SUDDA BORT SKULDKÄNSLORNA FRÅN DITT MEDVETANDE 

NĂ€r du gör nĂ„gonting för en annan mĂ€nniska pĂ„ grund av skuldkĂ€nslor eller av tvĂ„ng kommer du till slut att kĂ€nna skuldkĂ€nslor agg mot den personen. Denna kĂ€nsla berövar dig all den glĂ€dje som du normalt borde uppleva medan du hjĂ€lper nĂ„gon annan – den fungerar som skygglappar och stĂ€nger ute ljuset ur en relation. Det Ă€r dĂ€rför Ă€nglarna verkar tillsammans med dig idag för att sudda bort skuldkĂ€nslorna frĂ„n ditt medvetande. Dessa kĂ€nslor skiljer dig frĂ„n ansvarskĂ€nslan som Ă€r grundad pĂ„ omtanke. Nyckeln Ă€r att hjĂ€lpa andra av kĂ€rlek, inte av tvĂ„ng. Det förra Ă€r nĂ€mligen glatt medan det senare Ă€r trist. Vilket tror du Ă€r mest hĂ€lsosamt för dig och relationen? Innan du gör nĂ„gonting som du inte vill ska du hejda dig ett litet ögonblick och be Ă€nglarna om hjĂ€lp. De kan lyfta din sinnesstĂ€mning till kĂ€rlekens nivĂ„ sĂ„ att du antingen hittar ett bra alternativ till att utföra uppgiften eller kan utföra den med ett glatt hjĂ€rta.

”Jag hĂ„ller i minnet att jag inte behöver göra nĂ„gonting pĂ„ grund av skuldkĂ€nslor eller rĂ€dsla. Jag ber mina Ă€nglar att hjĂ€lpa mig om jag nĂ„gon gĂ„ng skulle kĂ€nna ovilja eller rĂ€dsla inför en uppgift. De rĂ€ttar till mitt tĂ€nkande, mina kĂ€nslor och hela situationen sĂ„ att det jag gör Ă€r en perfekt kĂ€rlekshandling.”

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: