Dagens kort

Var sann mot dig sjĂ€lv 7/12🧡


VAR SANN MOT DIG SJÄLV

Du vet redan vilka dina Sanna kĂ€nslor Ă€r, och du mĂ„ste följa deras ledning. Om du trotsar dig sjĂ€lv blockeras din energi i ett mönster som Ă€r skadligt för mĂ„nga omrĂ„den av din fysiska, kĂ€nslomĂ€ssiga, ekonomiska och andliga vĂ€lvĂ€rld. Även om mĂ„nga försöker undertrycka sina verkliga kĂ€nslor i avsikt att vara andra till lags, stiger sĂ„ smĂ„ningom dessa kĂ€nslor upp till ytan och gör sig pĂ„mind – de kan t ex upptrĂ€da i form av fysiska sjukdomar, symtom eller ekonomiska blockeringar. Även om undergivenhet inför en annan mĂ€nniska kan se ut som ett sĂ€tt att bry sig om, Ă€r det inte Ă€kta. BĂ„de du och den andre personen gĂ„r alltsĂ„ miste om nĂ„got. Änglarna kan hjĂ€lpa dig att ha modet att uttrycka dina kĂ€nslor och handla i överensstĂ€mmelse med dem samtidigt som du upprĂ€tthĂ„ller kĂ€rleken, omtĂ€nksamheten, respekten och harmonin inom relationen.

”Jag tillstĂ„r mina verkliga kĂ€nslor och Ă€r Ă€rlig mot mig sjĂ€lv och andra. Jag ber mina Ă€nglar att hjĂ€lpa och vĂ€gleda mig i alla mina relationer. NĂ€r jag Ă€r sann mot mig sjĂ€lv behĂ„ller jag Ă€ven min integritet gentemot alla andra.”

🧡

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: