Dagens kort

Var sann mot dig själv 7/12🧡


VAR SANN MOT DIG SJÄLV

Du vet redan vilka dina Sanna känslor är, och du måste följa deras ledning. Om du trotsar dig själv blockeras din energi i ett mönster som är skadligt för många områden av din fysiska, känslomässiga, ekonomiska och andliga välvärld. Även om många försöker undertrycka sina verkliga känslor i avsikt att vara andra till lags, stiger så småningom dessa känslor upp till ytan och gör sig påmind – de kan t ex uppträda i form av fysiska sjukdomar, symtom eller ekonomiska blockeringar. Även om undergivenhet inför en annan människa kan se ut som ett sätt att bry sig om, är det inte äkta. Både du och den andre personen går alltså miste om något. Änglarna kan hjälpa dig att ha modet att uttrycka dina känslor och handla i överensstämmelse med dem samtidigt som du upprätthåller kärleken, omtänksamheten, respekten och harmonin inom relationen.

”Jag tillstår mina verkliga känslor och är ärlig mot mig själv och andra. Jag ber mina änglar att hjälpa och vägleda mig i alla mina relationer. När jag är sann mot mig själv behåller jag även min integritet gentemot alla andra.”

🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: