Dagens kort

Lägg märke till livets alla gåvor 6/12 🕯

LÄGG MÄRKE TILL LIVETS ALLA GÅVOR

Varje dag sänder livet dig många gåvor. Där ingår erfarenheter som öppnar ditt hjärta, hjälpsamma människor, synkroniserade tillfällen och naturens skönhet. Ju mer uppmärksamhet du ägnar åt dessa gåvor, desto fler sänder dig universum. Observera så många gåvor som möjligt idag. Det kan vara subtila – en solstråle som tränger i genom mörka moln och värmer dig, en vänlig människa som låter dig köra före i en hårt trafikerad korsning – alla räknas. Allt eftersom du utvecklat banan att uppmärksamma dessa underbara ögonblick kommer du ständigt att erhålla sådana i det oavbrutna flöde som är universums generösa natur.

”Jag ägnar mig extra åt det gåvor som livet låter mig ta del av. Jag lockar vänliga frikostiga människor till min värld. Universum är mycket generöst mot mig. Jag är en vinnare.”

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: