Dagens kort

Generellt budskap 5/12 🕯

GEMYTLIG/TREVLIG

SÄ nÀra men ÀndÄ sÄ lÄngt bort. Se men inte röra, en vilja att provsmaka. En vilja att röra och beröra. En början pÄ nÄgonting nytt, och plötligt sÄ kan du ha funnit nÄgot som du letat efter hela ditt liv. NÄgon kan komma in i ditt liv och skaka om hela din vÀrld. HjÀlpa dig att strukturera upp saker som du vill och ber om hjÀlp med. Saker som lÀnge har skjutits Ät sidan.. tidigare frön som du sÄtt kan bÀra frukt men i andra skepnader. För nÄgra av er pÄbörjas nya projekt, möter man sin sjÀlsfrÀnde, tvillingsjÀl. Men sjÀlsfrÀnde och tvillingsjÀlar finns Àven som syskon, vÀnner sÄ att du inte i första hand tÀnker kÀrlek. Man kan ha tidigare liv förbindelser med dessa mÀnniskor som du nu kan komma ha nÄgot form av samarbete med. En mÀnniska kan alltsÄ plötsligt trilla in i ditt liv som pÄ ett bananskal, och man tror att det Àr slumpen men det Àr det inte utan det finns en mening med allt.

VĂ€gar kan korsas efter mĂ„nga mĂ„nga Ă„r pĂ„ nytt. kan vara i detta liv, men Ă€ven endast ur tidigare liv och bĂ„da delarna. Och man förstĂ„r inte alls vad det hĂ€r Ă€r. En hĂ€nger inte med men det handlar om, men det handlar om att du ska finna en balans o c h att ni har ett sjĂ€lsligt andligt band. Du ska finns dig sjĂ€lv, möta dig sjĂ€lv, möta ditt inre, Ă€ga ditt eget mörker. Det som Ă€r viktigt Ă€r att du sen innan kan ha ett mĂ„l som du ska uppnĂ„ och liksom i allt det hĂ€r kommer av dig lite. Eftersom att du redan vandrar pĂ„ din livsvĂ€g. Och dĂ€rför Ă€r det viktigt att inte rusa in i nĂ„got nytt hastigt för fort. Som just nya projekt, nya relationer, nya vĂ€nskapsrelationer  överhuvudtaget. Du mĂ„ste vara försiktig och lyssna till ditt inre. Den frukt kanske t o m förbjudna frukten kan vara ”rutten”, dĂ„lig frukt… du ska vĂ€nta och se för ditt högsta bĂ€sta. Det Ă€r inte riktigt tĂ€nkt att du ska uppnĂ„ allt just nu, inte Ă€n. SĂ„ ha tĂ„lamod. Om du vĂ€ntar lite sĂ„ kommer du fĂ„ se mer..om saker gĂ„r för fort för att du Ă€r för ivrig sĂ„ kan det bli pannkaka av allt. SĂ„ tĂ„lamod.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: