Dagens kort

Generellt budskap 5/12 🕯

GEMYTLIG/TREVLIG

Så nära men ändå så långt bort. Se men inte röra, en vilja att provsmaka. En vilja att röra och beröra. En början på någonting nytt, och plötligt så kan du ha funnit något som du letat efter hela ditt liv. Någon kan komma in i ditt liv och skaka om hela din värld. Hjälpa dig att strukturera upp saker som du vill och ber om hjälp med. Saker som länge har skjutits åt sidan.. tidigare frön som du sått kan bära frukt men i andra skepnader. För några av er påbörjas nya projekt, möter man sin själsfrände, tvillingsjäl. Men själsfrände och tvillingsjälar finns även som syskon, vänner så att du inte i första hand tänker kärlek. Man kan ha tidigare liv förbindelser med dessa människor som du nu kan komma ha något form av samarbete med. En människa kan alltså plötsligt trilla in i ditt liv som på ett bananskal, och man tror att det är slumpen men det är det inte utan det finns en mening med allt.

Vägar kan korsas efter många många år på nytt. kan vara i detta liv, men även endast ur tidigare liv och båda delarna. Och man förstår inte alls vad det här är. En hänger inte med men det handlar om, men det handlar om att du ska finna en balans o c h att ni har ett själsligt andligt band. Du ska finns dig själv, möta dig själv, möta ditt inre, äga ditt eget mörker. Det som är viktigt är att du sen innan kan ha ett mål som du ska uppnå och liksom i allt det här kommer av dig lite. Eftersom att du redan vandrar på din livsväg. Och därför är det viktigt att inte rusa in i något nytt hastigt för fort. Som just nya projekt, nya relationer, nya vänskapsrelationer  överhuvudtaget. Du måste vara försiktig och lyssna till ditt inre. Den frukt kanske t o m förbjudna frukten kan vara ”rutten”, dålig frukt… du ska vänta och se för ditt högsta bästa. Det är inte riktigt tänkt att du ska uppnå allt just nu, inte än. Så ha tålamod. Om du väntar lite så kommer du få se mer..om saker går för fort för att du är för ivrig så kan det bli pannkaka av allt. Så tålamod.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: