Dagens kort

Dagens ärkeänglar 5/12 🕯

ANPIEL ~ ARIEL & GABRIELLE ❤️

De säger att du är älskad, trygg och skapad för stora saker. Frågan är om du kan känna det i ditt hjärta? Vissa dagar mer vissa dagar mindre kanske, det är vad jag skulle tro. Det finns ingenting att vara rädd för i alla fall. För ingenting som du gör eller säger kan ta bort kärleken eller tryggheten för att det är bestående i all evig tid. Det finns inga misslyckanden, bara lärdomar. O c h det finns kärlek så att det räcker till ALLA.
Så släpp på alla dina rädslor snälla du, det är enbart påhittade begränsningar. Försök med allt du kan att helt och hållet leva utifrån tanke & känsla att du är älskad och du är trygg. Så frågan är VAD vill du göra nu?

Det är ofta som du hamnar i trötthet, och det är inte för att du har för mycket att göra utan för att du inte återhämtar dig. Det är så viktigt att ladda dina batterier hela tiden för att du ska orka! Lägg dig därför ner och låt alla tankar få Linda in en kokong runt dig, tänk på allt som är gott i ditt liv. Och vakna sedan upp med nya krafter till livet. Och gör någonting som du älskar, som ger dig energi. Ta en promenad, sätt dig och meditera. Tänk samtidigt på varje in och utandning för båda två behövs för att ditt liv ska fortgå… 

Och din intuition… den ska du lita på. Vill säga din magkänsla. Den består av din samlade medvetna och framför allt undermedvetna visdom. Eller är det din själ som talar? Oavsett vad du tror a t t det är, så känner du intuitionen tydligt. Slappna av och tänk ett i taget på de alternativ du väljer mellan. Känns det varmt, mjukt och lent i magen när du tänker på det? Eller känns det stökigt jobbigt och oroligt? Här har du din bästa vägledare. Avsätt tid varje dag för att träna på att känna efter och lyssna in dina egna svar. Du kommer att bli så mycket hjälpt av det, oavsett vad det gäller för vägledning du behöver.

Känner du en längtan, saknad efter något/någon? Fokusera innerligt på den känslan av det du önskar dig, inte på frånvaron av det. Ju mer du saknar och längtar, ju längre lyckas du vara i den positiva känslan av vetskapen att du ska få det du önskar, komma närmare din önskans uppfyllelse. Tänk på det som att en gåva är på väg, en present som du vet en god vän har skickat till dig. Och i den positiva förväntan tillåts din önskan att materialisera sig och du är öppen för att ta emot allt de du hR längtar efter. ÖNSKA och du ska få!… 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: