Dagens kort

Bred ut dina vingar och svinga dig mot höjden 5/12 ❤️

BRED UT DINA VINGAR & SVINGA DIG MOT HÖJDEN 

Du har så många gåvor att dela med dig av åt världen, först och främst själva din närvaro på jorden. Som ett förkroppsligande av guds kärlek medför du välsignelser bara genom att du lever., men ändå längtar du efter att få breda ut vingarna och sväva ännu högre. Du vill uppleva glädjens och förverkligandets glöd oftare. Du längtar efter att känna dig fri och inte hindrad av den tyngd som kommer av oron för pengar och andra materiella problem. Du skulle vilja ägna din tid helt och hållet åt aktiviteter som får ditt hjärta att sjunga. Sanningen är den att när du fysiskt sysselsätter dig med glada verksamheter lyfter dig den inblandade energin som när en fågel fångas av termiken. Det viktiga är inte om denna aktivitet genast ger dig pengar. Den kvarstående välgörande effekten av din glädje är som en röd matta som rullas ut för nya möjligheter, vänskapsförbindelser, affärskontakter och rikedomar. Om dem som är nöjda sägs det att de ”har tur”, men den magnet som drar mer av samma slag till dig är glädjen. Investera i din glädje idag genom att ägna tid åt dina käresta fritidssysselsättningar. Tänk på att dessa aktiviteter kommer att bära frukt eftersom de stödjer dig när du breder ut dina vingar.

Jag ger mig själv tillåtelse att ägna tid åt trivsamma aktiviteter. När mitt hjärta är fyllt av glädje får mitt liv magiska, nya kvaliteter. Jag förtjänar glädje och när jag är lycklig är det positivt för alla runt omkring mig.”

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: