Dagens kort

V.50 Ă€nglainsikt 🕯

UT MED DET GAMLA & IN MED DET NYA

Ett nytt Är med ny kraft, ny inspiration och nya möjligheter vÀntar dig.

Du stĂ„r pĂ„ tröskeln till ”det nya” och det Ă€r bara du som kan öppna dörren till att förverkliga dig sjĂ€lv. Innan du kan öppna den dörren behöver du dock slĂ€ppa ”det gamla” och en gĂ„ng för alla kasta ut det som inte lĂ€ngre stödjer dig hĂ€r i livet. Nyckeln till den dörren Ă€r förlĂ„telse och försoning. Det Ă€r dags nu att förlĂ„ta dig sjĂ€lv och Ă€ven förlĂ„ta andra,  försonas med alla delar som fortfarande hĂ„ller dig kvar i ”det förgĂ„ngna”.

Änglarna Ă€r hĂ€r för att hjĂ€lpa dig med det. Den hĂ€r veckan kommer Ă€nglarna att hjĂ€lpa dig med att rensa bort och rena dig frĂ„n alla gifter som orsakats av mentala och emotionella blockeringar. Denna frigöring kommer att befria dig.

Försoningens frid som kommer genom din villighet att förlÄta den kommer skölja över dig nÀr du bestÀmmer dig för att slÀppa taget om all ilska som fortfarande finns kvar som rester i ditt hjÀrta och sinne.

Och Ànglarna vill fÄ dig att förstÄ att du inte Àr ensam. Och nÀr du förlÄter, tillÄter du samtidigt andra mÀnniskor att bli fria.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: