Dagens kort

Träffa nya vänner 4/12 🕯


TRÄFFA NYA VÄNNER 

Änglarna kan hjälpa med dina vänskapsförbindelser, både gamla & nya, ifall du ber dem om det. De kan stödja dig för att reda ut missförstånd, hjälpa dig med kommunikation och förse dig med ideer för att hylla kärleken mellan dig och dem som du bryr dig om. De för även gärna nya vänner i din väg. Medan du har vuxit i din andlighet har kanske dina relationer skiftat. En del människor som du en gång ansåg dig stå nära är på väg ut ur ditt liv, och du tycks ha andra intressen än några av dina kära. Men var inte rädd – dess övergångar och förändringar kommer mycket snart att balanseras. Be änglarna hjälpa dig med dina vänskapsförbindelser. Vet med dig att en del av de nya människor som du träffat och snart kommer att träffa utgör svar på dina önskningar. Förvänta dig underbara, harmoniska kontakter så blir det automatiskt resultatet.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: