Dagens kort

Hylla ditt medkännande hjärta 3/12 🕯

HYLLA DITT MEDKÄNNANDE HJÄRTA

Alla människor gör så gott de kan, även du. Att komma ihåg detta kräver ibland mycket medkänsla, men försök hålla denna tanke i minnet medan du tar itu med din dag. Om du kommer på dig med att kritisera någon (inklusive dig själv) ska du veta att alla människor gör så gott det kan. Tillåt dig själv och andra att trampa fel ibland. Istället för kritik ska du sända böner och varma känslor. Du har ett medkännande hjärta, och kärleken är din Sanna natur. Du mår bättre när du handlar i överensstämmelse med ditt verkliga själv som är förstående, kärleksfull ochmycket vänligt. Känn glädjen i att vara den du är genom att de alla genom ditt kärleksfulla hjärtas objektiv.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: