Dagens kort

Dagens generella kĂ€rleksbudskap 3/12🕯

FÖR SINGLAR

Ni har nĂ„gon i tanken, nĂ„gon i ert synfĂ€lt, nĂ„gon ni dejtar, nĂ„gon ni tĂ€nker pĂ„ helt enkelt. Kanske har ni mötts nĂ„gra gĂ„nger Ă„tminstone nĂ„gra av er, och andra har inte kommit lĂ€ngre Ă€n att bara ha intresse för nĂ„gon. Dock sĂ„ kĂ€nns det som för er som tittar lĂ€ser att ni har haft nĂ„gon ”fling” med varandra men att saker Ă€r pĂ„ det oklara sĂ„ att sĂ€ga. Man vet inte riktigt vart man har den andre, vart ni stĂ„r, vad den andra kĂ€nner, vad den andre vill, och det kĂ€nns i första hand som att det Ă€r kvinnan som har mest intresse om man sĂ€ger (Ă„tminstone vad hon du visar utĂ„t sett). Kvinnan kan Ă€ven motsvara mannen om han Ă€r mer av den feminina/emotionella typen. Och du dĂ„ motsvarar dĂ„ den maskulina energin. Ni kan alltsĂ„ ha ombytta roller. Dvs du som Ă€r man och tittar kan vara mannen och den feminina energin den som visar mer. 

Jag upplever ocksĂ„ att du som Ă€r den feminina energin och jag sĂ€ger och utgĂ„r frĂ„n kvinnan nu men ni vet Ă€ndĂ„ vad jag menar. Att du kan ha försökt pĂ„ ditt sĂ€tt att nĂ€rma dig denna person som du har intresse för. Dock kanske de inte riktigt har gĂ„tt till pĂ„ ”rĂ€tt sĂ€tt”. De kanske har skett exempelvis med ”alkohol” i kroppen, eller att du eller ni har pratat, mötts under sĂ„dana förhĂ„llanden. Och har ni inte mötts fysiskt sĂ„ kanske konversationer har utbytts under sĂ„dana omstĂ€ndigheter vid t ex som nĂ€r de ena Ă€r i vĂ€g pĂ„ fest eller har tagit sig nĂ„gra glas vin. För att det Ă€r dĂ„ som man vĂ„gar sĂ€tta ord pĂ„ sitt inre. Mannen upplever jag Ă€r vĂ€ldigt avstĂ€ngd kĂ€nslomĂ€ssigt, vilket bottnar i tidigare erfarenheter av svek, rĂ€dslor mm. SĂ„ Ă€r det sĂ„ att du har exempelvis försökt att ta kontakt men kanske pĂ„ fel sĂ€tt, eller ocksĂ„ tycker h a n att det Ă€r pĂ„ fel sĂ€tt. SĂ„ försök igen. Han kan vara den som lite vill se vad du gĂ„r för, vem du Ă€r. Hur lĂ„ngt du Ă€r beredd att kĂ€mpa om du Ă€r nĂ„got att ha etc.

MEN du mÄste tala om vad du kÀnner, h u r du kÀnner, vad du tÀnker. Bjud ut honom, gÄ pÄ bio, skicka ett vykort, skriv ett brev, bjud ut pÄ en fika eller vad som helst. Beroende pÄ hur lÄngt eller djupt ni har kommit i er relation sÄ styr ju de sÄklart vad du ska göra och hur du ska berÀtta vad du kÀnner. Men sÄ lÀnge du inte tar kontrollen, sÀtter ord pÄ de du tycker och tÀnker sÄ kan han omöjligt möta dig. Du mÄste vÄga, din sjÀlvkÀnsla fÄr inte styra i det hÀr det Àr omöjligt om du ska kunna ta dig framÄt. FrÄga dig sjÀlv vad du vill, och sedan gör du det som du kÀnner.

Det kan komma bli en tuff start sÀrskilt om de Àr en svÄrfÄngad kille, eller om ni har nÄgit förflutet bakom er som gjort att ni hamnat dÀr ni Àr idag. Men du fÄr lov att slÄss för det du tror pÄ det handlar om att övertyga den andre. Vad Àr det vÀrsta som kan hÀnda? Ja att han inte vill.. och ja de mÄ göra ont. Men om du inte prövar en, tvÄ och tre gÄnger sÄ kommer du aldrig fÄ veta hur de skulle blivit? HÀr har du chans till tillvÀxt oavsett. LÄta dig fÄ vÀxa, ni kanske kan vÀxa tillsammans men sÄ lÀnge du som sagt Àr tyst sÄ hÀnder ingenting. Och att leva i en ovisshet förgör dig till slut. SÄ ta ditt förnuft till fÄnga och gör det du ska! Vad vÀntar du pÄ?FÖR ER I RELATION 

För nÄgra av er sÄ kan ni sÀga att ni kÀnner er partner sÄ himla bra, och det gör ni sÀkert.  Men de finns uppenbarligen bitar som ni inte Àr helt sanningsenliga om med varandra. Det kan t ex finnas med en tredje part hÀr kommer till mig. Och gör det inte det sÄ kan det vara frÄgan om och önskan om att vilja bjuda in en tredje part men att man kanske Àr rÀdd för att dela det för att man Àr rÀdd för vad ens partner ska tycka och tÀnka om nÄgot sÄdant. Eller att det ocksÄ kan ha att göra med ens sexuella lÀggning, att du kanske inte endast Àr homosexuell, hetero, bisexuell eller vad du nu Àr som tittar lÀser detta.

Det kÀnns som att det i det hÀr fallet idag handlar om en bisexualitet lÀggning, i er relation. Att du Àr rÀdd för att slÀpp den bomben och eller sÄ har du redan gjort det, m e n att din partner hade svÄrt att ta det till sig? Lyft det igen. Tala i sÄ fall om att det Àr viktigt för dig, ni fÄr försöka mötas pÄ mitten. Hur som helst sÄ Àr det sÄ att n À r ni bÄda tvÄ berÀttar om ert innersta och dÄ menar jag era djupaste hemligheter, Mörkaste sÄdana, pinsammaste saker, de ni Àr mest rÀdda för, största drömmar, osv osv, sÄ fördjupar ni era band mer och mer. Plötsligt vet och kan ni allt om varandra. PÄ det viset lÀr ni kÀnna varandra pÄ djupet.

I annat fall sĂ„ kan det för nĂ„gra andra av er vara sĂ„ att ni lever i en relation som inte alls Ă€r dĂ€r ni vill vara. Utan att ni vill vara nĂ„gon helt annanstans. FrĂ„ga er dĂ„ om ni vet var det Ă€r ni vill vara? För jag fĂ„r Ă€ndĂ„ till mig att du har mött den rĂ€tte, trots att du kanske inte kan se dennes faktiska potential. Sen om de Ă€r den du lever med eller nĂ„gon annan ut ditt förflutna.. det Ă€r frĂ„gan du ska stĂ€lla dig sjĂ€lv. Men jag fĂ„r in mycket Ă„ngest, oro, sömnsvĂ„righeter, mardrömmar, att du Ă€r negativitet instĂ€lld vilket tydligt stĂ„r för att du nĂ„gonstans kan ha bestĂ€mt dig för att du inte vill mer. Eller frĂ„gar dig om de nĂ„gonsin kommer att bli bra. Vad det nu Ă€r som du inte upplever Ă€r bra. Vad det Ă€r som du upplever saknas. Om det Ă€r denna ”perfekta partner ” som Ă€r den rĂ€tte… som ligger i ditt undermedvetna och har fastnat dĂ€r. I vissa fall kan det hĂ€r Ă€ven stĂ„ för att du har blivit enormt sviken i din nuvarande relation som gör att det inte spelar nĂ„gon roll hur mycket du Ă€n vill. Du kan bli fysiskt sjuk, kĂ€mpa med huvudvĂ€rk, en inre röst som sĂ€ger vad du ska göra. Du kanske inte vill se saker sĂ„ som de Ă€r, och Ă€ven tro att ditt sjĂ€lvvĂ€rde kan vara lika med noll.

Du kanske kÀmpar med daglig oro, motgÄngar, missnöje, stress som skapar problem i hela din kropp. Framförallt magen. Du kan kanske tro att grÀset inte Àr grönare pÄ andra sidan sÄ det Àr lika bra att stanna dÀr du Àr. Men de kan Àven stÄ för att du inte tycker dig bli sedd för den du Àr, inte bekrÀftad. Att du hela tiden ska se till andra omkring dig. Vilket kan resultera i att du lÀgger all fokus pÄ arbeta och fÄ in pengar pengar. Och till slut kraschar.. och förlorar allting i stÀllet.
Och grunden till allt Àr att du vill stÄ stabil Àga dig sjÀlv ditt eget. StÄ stabilt som blir en ond cirkel.. och hÀr Àr frÄgan mÄste du ha allt? Vad Àr viktigast?

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: