Dagens kort

SĂ€nk din gard 1/12 🕯

FÖRSVARETS VÄKTARE 

Idag sĂ„ fĂ„r jag till mig att du har ditt tredje öga sĂ€rskilt vidöppet. Som en krans runt huvudet. För er som vet hur detta fungerar vet vad jag menar, medan ni andra fĂ„r tĂ€nka er en midsommarkrans ex som ni trĂ€tt över huvudet. Och runt om i kransen sitter de en massa ögon som ni ser höger om vĂ€nster, och ni gĂ„r pĂ„ helspĂ€nn, i f a l l nĂ„got ska hĂ€nda. För TÄNK OM. Och de hĂ€r gĂ€ller bĂ„de i er inre (andliga vĂ€rld) som i er yttre vĂ€rld. AndevĂ€rlden kan försöka kommunicera med dig för fulla muggar, dĂ€rför att det finns flera viktiga budskap som du behöver veta. NĂ„gra fĂ„r kontakt och andra inte. 

MEN troligast sÄ vÀljer du att inte kÀnnas vid det som kommer. Det kan antingen bero pÄ att du inte vill, vÄgar, men Àven för att du Àr rÀdd. RÀdd för vad du ska mötas av i ditt synfÀlt. Och de hÀr gör att ditt försvar bygger upp höga murar runtomkring dig som i sin tur gör de svÄrt för övriga nÀra och kÀra, vÀnner, slÀkt, etc att komma dig nÀra. T o m för dig sjÀlv att komma in i dig sjÀlv och lyssna inÄt. Att du liksom bygger en yttre mur för de yttre men Àven en inre för att inte kÀnnas vid det inre.

Som pansar glas kommer de till mig. Och det har att göra med att det finns sĂ„ mycket mycket kĂ€nslomĂ€ssiga sĂ„r inom dig. Du vet egentligen vad du vill, du vet vad du kĂ€nner, du vet vad du behöver, du vet vad du borde, m e n du vet inte om du klarar det. Du Ă€r hĂ€r pĂ„ denna jord för att lysa och du Ă€r en krigare, med stark beskyddar instinkt. Och lika vĂ€l som du byggt upp dina försvar för att kĂ€nna dig vid ditt inre och lĂ„ta mĂ€nniskor fĂ„ ta del av dig.. sĂ„ behöver du ocksĂ„ omge dig med kĂ€rlek. Du behöver bygga murar frĂ„n negativ energi för DÅ kommer du att kunna vara lugn, trygg och mĂ„ bra. Dock Ă€r det inte vad du gör. 

I ett av dina tidigare liv sĂ„ kan det vara sĂ„ att du har skrĂ€mts pĂ„ nĂ„got vis. I form av att du har förlöjligats, kĂ€nts pinsam eller liknande. Men nu Ă€r inte dĂ„. Nu Ă€r nu. Änglarna vill hjĂ€lpa dig att ta dig förbi dessa tankar, kĂ€nslor, mönster som fĂ„r dig att kĂ€nna dig obekvĂ€m, osĂ€ker frĂ„n det som begrĂ€nsar dig. Dina framtida val ska inte baseras pĂ„ rĂ€dslor.

Be dina vÀgledare om hjÀlp hÀr det Àr viktigt!

Be de att hitta en ny vĂ„glĂ€ngd att vibrera pĂ„ sĂ„ att du verkligen kan kĂ€nna dig trygg. Du ÄR starkare Ă€n du tror. Men du mĂ„ste inse detta sjĂ€lv. 

DÀrför Àr det dags att sluta upp och smita ivÀg frÄn obekvÀma situationer. SÄ from nu ska du stanna kvar i dem. Oavsett!

TĂ€nk nu eller aldrig!

Nu ska du ömsa ditt gamla jag. FörstĂ„ att du Ă€r ”förgiftad” av gamla negativa tankar och begrĂ€nsningar om andra eller om de förflutna. Och nu bestĂ€mmer du dig för att du ska övervinna detta. Andra kanske stĂ€ndigt misstolkar dig, inte ser dig för den du Ă€r. Men att denna energi snart kommer att lĂ€mna dig. OmvĂ€rlden k o m m e r att börja lĂ€gga mĂ€rke till det inre arbete som du har gjort , ska göra eller gör. Saker kommer att reda ut sig om du bara sjĂ€lv Ă€r beredd att bĂ„de se och möta de utmaningar du stĂ„r inför. Den nya djupa kontakten Ă€r hĂ€r sĂ„ lĂ„t dig födas pĂ„ nytt och bli firad! 

🕯

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: