Dagens kort

Arbeta tillsammans med ärkeängel…1/12🕯

ARBETA TILLSAMMANS MED ÄRKEÄNGEL AZRAEL 

Azrael lindrar lidande och livar upp hjärtan som är förmörkade av sorg. Han skänker himlens ljus åt varje varelse som han för vid, och hans blotta närvaro kan räcka för att hjälpa en sörjande människa att återfå tron på en ljusare morgondag. Azrael behöver mänskliga hjälpare för att leverera sitt budskap om hopp. Eftersom de som är drabbade av sorg ibland inte uppfattar rösterna från andens rike behöver de höra gudomliga budskap via människor. Du kan fungera som en jordisk ängel genom att be Azrael att vägleda dig i dina interaktioner med sorgsna eller modfällda personer. Han kommer att tala genom dig och säga de exakt rätta orden åtföljda av hög, helande energi. Idag ska du vända dig till Azrael och samarbeta med honom för att höja energin hos människor i nöd. Han kommer att avlägsna resterna av sorg ur ditt eget hjärta och sedan verka tillsammans med dig för att lysa upp andra. Han påminner dig om att lyckan är helig & att bästa sättet att hedra dem som har gått bort är genom att njuta av livet.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: