Dagens kort

Dagens generella budskap 30/11 🕊

Samhörighet /skÀrvor/ bitar

Idag fĂ„r jag till mig att du kĂ€mpar mycket med din sjĂ€lvkĂ€nsla, ditt sjĂ€lvvĂ€rde, din jag svaghet, försöker finna bitar liksom plocka upp som glasskĂ€rvor efter att en atombomb har exploderat. SĂ„ kĂ€nns det. Och du vacklar fram och tillbaka, av och an om huruvida du ska orka, o m du vill, om du kan, etc. Det Ă€r som att du Ă€r rĂ€dd och upplever att du ska slitas i frĂ„n nĂ„gonting som du inte kĂ€nner att du egentligen har fullbordat. Som att det Ă€r nĂ„gonting som tas i frĂ„n dig och att dina kĂ€nslor sĂ€ger det hĂ€r till dig. Men att det handlar om att DU mĂ„ste ta kontrollen och vandra pĂ„ vĂ€gen bort frĂ„n det som du inte riktigt anser Ă€r du, att inte lĂ„ta dig luras i vĂ€g som verkar vara den enklare vĂ€gen. Lite som att nĂ€r kĂ€nslor Ă€r tuffa att kĂ€nnas vid sĂ„ Ă€r ofta missbruk i mĂ„nga olika skepnader sĂ„ vanligt. Det blir mĂ€nniskans överlevnadsstrategi. Man ”vĂ€ljer” att fly in i den typen av bedövning för att slippa kĂ€nna smĂ€rta.. men n u sĂ„ har du hamnat i ett lĂ€ge dĂ€r du (Ă„tminstone nĂ„gra av er) har svĂ„rt att vĂ€lja glĂ€djen, vĂ€lja lyckan, svĂ„rt att tĂ€nka positivt, svĂ„rt att tĂ€nka klart, svĂ„rt att vilja mer. Och det hĂ€r kan handla om vad som helst. KĂ€mpa för en relation, kĂ€mpa för sin hĂ€lsa, kĂ€mpa för ett arbete, kĂ€mpa för sin ekonomi, kĂ€mpa för relationer överlag, kĂ€mpa. För nĂ€r livet har gĂ„tt över till ett evigt kĂ€mpande och en inte förstĂ„r sjĂ€lv HUR en ska fĂ„ saker att bara flöda fritt, utan kĂ€mpande.. sĂ„ kan de vara sĂ„ för vissa att man gett upp. För att de blir lĂ„sningar och blockeringar överallt. Till slut blir det en enda djungel, och man hittar helt enkelt inte ut.

Allt Ă€r bara för mycket, allt Ă€r separerat alla Ă€r separerade av olika anledningar som konflikter, oenigheter, pandemi just nu och definitivt upplevs allt sĂ„ svĂ„rt att ens kunna föra samman. Familj, vĂ€nner, studier, arbete, aktiviteter överlag som att du hittar inte ut. Du vill bara ge upp. Alla verkar oklara i vad som Ă€r oklart, Ă€n mindre ointresserade i att reda ut, och de gör dig ledsen. Finns det nĂ„gon i din familj, i din omgivning som gör dig sĂ€rskilt förvirrad eller sjĂ€lv Ă€r förvirrad, distrĂ€ och osĂ€ker sĂ„ fokusera specifikt pĂ„ den personen. Men de kan Ă€ven vara du sjĂ€lv som kĂ€mpar dig genom nĂ„got tumult artat vilket dĂ„ inte alls Ă€r konstigt. Fokusera pĂ„ sĂ„dant som ger dig tydlighet och gör dig lugn, eller lugnare. Samt ta e t t steg i taget. Aldrig se och tĂ€nka pĂ„ en liten bit i ett jĂ€tte bamse pussel. Det blir alldeles för mĂ€ktigt för dig. Utan se den stora bilden genom Ă€nglarnas ögon och tĂ€nk att ALLT ÄR BRA – ALLT KOMMER BLI BRA. Inget o m inga m e n. Du mĂ„ste tĂ€nka att det inte finns nĂ„got annat.

Änglarna sĂ€ger att:

Det Àr först i tystnaden du kan höra ditt innersta. Ge dem du Àlskar, vingar att flyga, rötter att komma tillbaka & anledning att stanna.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: