Dagens kort

Välsigna alla du möter 29/11 🐚


VÄLSIGNA ALLA DU MÖTER 

Rädsla är grunden för relationsproblem. Den härrör sig ut oro för att den andra personen ska få makt över dig och du själv förlora din egen vilja. Men hur skulle det kunna eftersom du har en förlängning av guds kraft? Ingen kan ta det som skaparen givit dig. Motmedlet mot denna rädsla är att vända på energin. Istället för att oroa dig för vad någon kan ta ifrån dig lägger du hela ditt fokus på att ge välsignelser. Detta kan du göra genom att be för personen i fråga, sända kärleksfull energi, affirmera lycka eller be att fler änglar ska placeras vid personens sida. Idag ska du välsigna alla som du möter, vare sig det är en förbipasserande främling eller någon som du känner. Lägg märke till eventuella förändringar inom dina relationer. Avsikten med välsignelser är inte att ändra på någon, men du kommer ändå att uppleva en helad och upplyft energi när du och den andra personen befinner er på samma våglängd.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: