Dagens kort

LĂ„t fantasin flyga fritt 28/11 💚


LÅT FANTASIN FLYGA FRITT 

Din fantasis inre vĂ€rld Ă€r som en klar, djup sjö som fylls pĂ„ av dina kĂ€nslors, dina fysiska förnimmelsers, dina erfarenheters och dina tankars floder. Den mötesplats för dina rektioner pĂ„ livet. Du har kanske hört nedsĂ€ttande kommentarer om fantasin dĂ„ man kallar den ”vĂ€rdelös” eller ”verklighetsskrĂ€mmande”. Även om dem högkvarter för din kontakt med gud gör det möjligt för dig att gĂ„ lĂ„ngt bortom dina fysiska sinnen och utforska andra vĂ€rldar. Din fantasi fogar samman det till synes omöjliga och ologiska tills den har Ă„stadkommit nya skapelser. Hys ingen oro för att dina mentala utforskningar skulle kunna missleda dig, för sann fantasi bĂ€rs av Ă€nglavingar. Den Ă€r ren och barnslig i ordets bĂ€sta mening. Dessutom Ă€r den otĂ€mjd och otyglad – till och med nĂ€r du försöker lĂ€gga band pĂ„ ditt kreativa sjĂ€lv arbetar det oavbrutet, bĂ„de under drömtiden och i ögonblick av fridfull kontemplation. TillĂ„t dina fantasiers vĂ€rld vara fri och lĂ€gg mĂ€rke till dess sinnrika skapelser. Det Ă€r gĂ„vor frĂ„n anden som alstras och utveckla mentalt och sedan föds till den materiella verkligheten. NĂ€r du slĂ€pper loss din fantasi befriar du dig sjĂ€lv – och sedan kan du leva utan grĂ€nser.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: