Dagens kort

Hela en gammal relation 26/11💚

HELA EN GAMMAL RELATION 

Har du nÄgon ur ditt förflutna dykt upp i dina tankar pÄ senaste tiden? Det skulle kunna vara en signal till dig att Äterknyta kontakten med den personen, eller ocksÄ skulle de kunna betyda att det Àr dags att klara upp ett gammalt mellanhavande med honom eller henne. NÀr tankar pÄ en tidigare relation stiger upp till utan Àr det vÀrt att Àgna uppmÀrksamhet Ät anledningen. LÀgg först mÀrke till eventuella förnimmelser i magen nÀr du tÀnker pÄ personen i frÄga. KÀnner du dig spÀnd? Avslappnad? Upplyft? Orolig?

Identifiera de olika kĂ€nslor som Ă€r kopplade till relationen och tĂ€nk pĂ„ hur ni skildes Ă„t. Om du beklagar dig pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ska du ta ett djupt andetag och förestĂ€lla dig att göra dig av med dessa kĂ€nslor medan du andas ut – detta i sig skulle kunna vara den lĂ€kning din sjĂ€l söker. Du kan ocksĂ„ be universum att undanröja effekterna av eventuella misstag som nĂ„gon av er begĂ„tt.

Denna begĂ€ran uppfylls alltid med mĂ€ktiga och mirakulösa resultat. Du vill kanske skriva brev till den andra personen som ett sĂ€tt att komma underfund med dina verkliga tankar och kĂ€nslor. Du behöver inte skicka det för att fĂ„ del av det terapeutiska vĂ€rdet av denna process – ibland Ă€r det bĂ€st om du som en ceremoni förstör det du har skrivit, en symbol för att du har gjort dig av med det. Efter dina stunder av kontemplation kĂ€nner du kanske en stark maning att Ă„terknyta kontakten med personen i frĂ„ga. VĂ€nd dig till Ă€nglarna för att omge Ă„terföreningen med skyddande kĂ€rlek och garantera att den blir sĂ„ harmonisk som möjligt. (Änglarna kan hjĂ€lpa dig att lokalisera personen om du sĂ„ skulle önska.) 

”Jag helar en gammal relation. Jag förlĂ„ter och glömmer som ett sĂ€tt att gĂ„ vidare och kapar alla negativa band frĂ„n mitt förflutna. Jag drar bara till mig vĂ€lgörande interaktioner, bĂ„de nu och i framtiden.”

💚

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

%d bloggare gillar detta: