Dagens kort

Uppskatta varje ögonblick 16/11🧘🏼


UPPSKATTA VARJE ÖGONBLICK 

Även om det är både trevligt och spännande att blicka mot framtiden kommer oföränderlig och varaktig glädje av att man uppskattar det som är nu. Varje ögonblick i livet erbjuder rikedomar bestående av kärlek, humor, historier, budskap, helande och välsignelser. Idag ska du placera din avsikt på att ta till vara på varje sekund du upplever. Lägg märke till alla detaljer i varje situation och skönheten i varje mänsklig interaktion. Tillåt dig själv erfara de känslor som rörs upp i varje ögonblick. Var medveten om nuet.

Jag lägger märke till nuet, fokuserar på de minsta detaljer av det jag ser, känner, tänker och hör. Jag ser humorn i situationer och uppskattar det här ögonblicket, just nu.” 

 

🧘🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: