Dagens kort

Vad är det du egentligen vill…12/11🧘🏼

VAD är det du egentligen vill ha?

Vilka resultat är det du vill uppnå? Din uppgift är att hålla fast vid de resultat du önskar och att uppleva dem om de existerade här och nu. Det är din uppgift. HUR det ska gå till är universums uppgift. Många människor lägger krokben för sig själva genom att försöka räkna ut hur saker och ting ska gå till.

Här följer ett enkelt exempel: en person vill gå en dyr utbildning och försöker räkna ut hur hon ska skaffa pengar till den. Men resultatet är att gå på skolan. Personalen måste koncentrera sig på att vara där – det är hennes uppgift.

Inrikta dig på resultatet så kommer universum att använda sina oändliga möjligheter för att få det att hända.

🧘🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: