Se skönheten – 3/11 🕯

SE SKÖNHETEN 

Det finns alltid en oÀndlig Skönhet sÄvÀl inom som runt omkring dig. Den har en stor kraft som du kan ta i ansprÄk och ha nytta av. NÀr du observerar denna skönhet fÄr du omedelbart del av dess energi. Du kan finna den i naturens fÀrger, i ditt samspel med andra eller i sÄdant som Àr skapat av mÀnniskor. Kanske lÀgger du ocksÄ mÀrke till den i upplevelsens sÀtt att rada upp sig Synkronistiskt sÄ att du kan se den gudomliga ordningen i allt som hÀnder dig.
Du Àr en varelse som Àven stor skönhet. Du fÄr Ànglarna att tappa andan med det skinande ljus du bÀr inom dig, dina kÀrleksfulla avsikter och de strÄlande vÀlsignelser du skÀnker andra! Detta lyser i ditt leende, ditt ansikte, din hÄllning, dina handlingar och ditt hjÀrta.

Ägna denna dag Ă„t skönheten. Medan du hĂ„ller den i minnet frĂ„n morgon till kvĂ€ll kommer du automatiskt att sprida den överallt dĂ€r du gĂ„r. Denna kraft renar dina tankar, kĂ€nslor och avsikter eftersom du inser att den Ă€r gudomlig och att allt och alla utgör en del av en enda, underbar ande.

”Jag ser skönhet var jag Ă€n gĂ„r och i allt jag gör. Det finns en stor skönhet inom mig, i alla jag möter i varje situation. Det enda jag behöver göra för att utvinna denna skönhet Ă€r att titta efter den.”

💜

LĂ€mna ett svar