Dagens kort

Se skönheten – 3/11 🕯

SE SKÖNHETEN 

Det finns alltid en oändlig Skönhet såväl inom som runt omkring dig. Den har en stor kraft som du kan ta i anspråk och ha nytta av. När du observerar denna skönhet får du omedelbart del av dess energi. Du kan finna den i naturens färger, i ditt samspel med andra eller i sådant som är skapat av människor. Kanske lägger du också märke till den i upplevelsens sätt att rada upp sig Synkronistiskt så att du kan se den gudomliga ordningen i allt som händer dig.
Du är en varelse som även stor skönhet. Du får änglarna att tappa andan med det skinande ljus du bär inom dig, dina kärleksfulla avsikter och de strålande välsignelser du skänker andra! Detta lyser i ditt leende, ditt ansikte, din hållning, dina handlingar och ditt hjärta.

Ägna denna dag åt skönheten. Medan du håller den i minnet från morgon till kväll kommer du automatiskt att sprida den överallt där du går. Denna kraft renar dina tankar, känslor och avsikter eftersom du inser att den är gudomlig och att allt och alla utgör en del av en enda, underbar ande.

”Jag ser skönhet var jag än går och i allt jag gör. Det finns en stor skönhet inom mig, i alla jag möter i varje situation. Det enda jag behöver göra för att utvinna denna skönhet är att titta efter den.”

💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: