Balansera lek och allvar-29/10 🕯

BALANSERA LEK OCH ALLVAR

Du har en beundransvĂ€rd tendens att göra livet meningsfullt för dig sjĂ€lv och dem som finns runtomkring dig. Du Ă€r anmĂ€rkningsvĂ€rt ansvarskĂ€nnande i frĂ„ga till andra, och du Ă€r Ă€ven bra pĂ„ att ta hand om dig sjĂ€lv. Idag vill jag fokusera pĂ„ frĂ„gan om balans. IstĂ€llet för att betrakta det hĂ€r Ă€mnet som ytterligare en post pĂ„ din ”att göra” lista sĂ„ ska du tĂ€nka pĂ„ det som en utjĂ€mning för att fĂ„ ut mer glĂ€dje, större produktivitet och mer energi ur varje ögonblick.

NĂ€r din dag Ă€gnas Ă„t enbart arbete rĂ„der det obalans i din energiförbrukning, och det gör dig utmattad och sugen pĂ„ mat eller drinkar för att ge humöret en uppryckning. I frĂ„ga om elektrisk ström sĂ„ talar jag om ineffekt och uteffekt, givande och tagande, och din egen kropp fungerar pĂ„ i stort sett pĂ„ samma sĂ€tt. Lekfullhet kompletterar dina fysiska kretsar och ger dig nu energi sĂ„ att du orkar ge och skapa. NĂ€r du trivs med dig sjĂ€lv höjs din energi pĂ„ ett naturligt sĂ€tt, vilket Ă€r anledningen till att lek Ă€r lika produktiv och vĂ€sentlig som arbete. Tillsammans utför de bĂ„da aktiviteterna de negativa och positiva poler som hĂ„ller underbara strömmar igĂ„ng. Ägna dig dĂ€rför idag Ă„t att bĂ„de leka och arbeta och njut av de belöningar som denna balans för med sig.

”Jag tar mig tid att leka varje dag, för det Ă€r precis lika viktigt som att arbeta. Nu vĂ€ljer jag att ha ett liv i balans och tillĂ„ter mig att ge och ta emot i samma utstrĂ€ckning.”

🕯

LĂ€mna ett svar