Det finns ingenting att vara rädd för – 28/10💎

DET FINNS INGENTING ATT VARA RÄDD FÖR 

Älskade du, var inte orolig eftersom guds kärlek skyddar dig och din kära, nu och alltid. Det finns ingenting att vara rädd för – ge änglarna dina sorger och bekymmer och slappna av i den fridfulla vetskapen om att du och dina nära är trygga. De håller vaksamt uppsikt över dig, ständigt redo att skrida till handling för din skull. Var snäll och prata med oss närhelst du känner dig orolig, rädd, oälskad eller ensam. Du kan göra det högt, tyst eller skriftligt. Våra samtal kommer att hjälpa dig att lägga ifrån dig bördorna och låta oss verka för att stödja dig. Det finns inget att vara rädd för, varken nu eller i framtiden. Du är insvept i ett skyddande hölje av Guds kärlek – så var lugn. 

Jag slappnar av nu, för att jag är trygg och skyddad. Jag överlämnar alla bekymmer till gud och änglarna och tillåter mig att känna frid.” 

💎

Lämna ett svar