Rensa i röran – 25/10💛

RENSA OMKRING DIG

För att du ska komma vidare frÄn din nuvarande situation oavsett vilken den Àn Àr, sÄ att du kan ges nya möjligheter och börja vÀxa  bÄde i ditt inre och de yttre sÄ behöver du börja att rensa ordentligt i din röra. Och de innebÀr att du ska rensa hemma i köksskÄpen, i garderoben, förrÄdet, bland papper och rÀkningar, leklÄdor, byÄrer, möblera om, medmera medmera. Saker som du inte vill ha kvar eller som bara ligger och gör oreda kan du skÀnka, slÀnga, sÀlja pÄ loppis. Och glöm inte att tacka varje sak för den tid ni haft. och sÄ helt enkelt fortsÀtta rena energierna i hela hemmet. Saker som bara ligger i högar skapar orena energier samt blockeringar. 

Dessa energier har nĂ€mligen gjort att du kört fast. Du behöver vĂ€dra, anvĂ€nda rökelser, salvia, kristaller, lĂ€gga beskydd pĂ„ ditt hem, eller att anvĂ€nda dig av feng shui. Du tvivlar sĂ„ pĂ„ dig sjĂ€lv, och det behöver du bryta. Ta in mer gult i ditt liv som att Ă€ta gult, tĂ€nka gult, inreda med gula textiler, bĂ€ra gula klĂ€der och affirmera ”JAG KAN” – för du KAN. 

NÀr energierna löses upp hemma och du renar och rensar med allt vad du bara kan sÄ kommer du successivt fÄ ett fritt flöde, och Àven klarhet i saker. Du kommer att kunna tÀnka klarare, frÄgor du funderat kring kommer pÄ automatik finna sina svar av sig sjÀlvt. Och ni som Àven kÀmpar med ert sjÀlvvÀrde har detta hÀngande idag över era axlar, ni kommer ocksÄ att komma till insikt om att ni inte ska nöja er med mindre utan ni förtjÀnar lycka och vÀlstÄnd. Vilket i sin tur fÄr er att inse och att vÄga kÀnna efter vad ni vill. 

SÄ till er som kÀmpar för att kunna tillgodose era materiella behov, ekonomi, arbete, etc etc ni mÄste vÄga lita pÄ och följa er inre vÀgledare, dvs er intuition som ocksÄ kallas magkÀnsla. Och hÀr har du vÀgen till förverkligande av dina drömmar. 

💛

LĂ€mna ett svar