Lidande i tystnad – 24/10💚

LIDANDE I TYSTNAD 

Denna lördag sÄ fÄr jag till mig att Àven om solen skiner hos mÄnga av er, och man ger sig ut pÄ promenad, livet rullar pÄ som vanligt. SÄ Àr det mÄnga av er som lider i tystnad. Man vÀljer att bÀra saker, tankar, kÀnslor, funderingar, drömmar, rÀdslor, Ängest mm inom dig sjÀlv. NÄgra av er kÀmpar med sömnsvÄrigheter och Ängest överlag i er vardag, och andra av er Àr och har en negativ instÀllning till livet i stort. 

Ni kÀmpar ocksÄ med en sjÀlvkÀnsla om huruvida ni kan, ska, vill, tror er kunna uppfylla vissa saker i era respektive liv. NÄgra kan kÀmpa med en sjÀlvkÀnsla som sagt som förstör sÄ pass mycket för er i era liv att ni kÀnner stunder att den hÄller pÄ förgör er. Och de i sin tur kan göra att man kÀmpar med krÀmpor, magproblem, sjukdomar, fastnar i en negativ spiral pÄ mÄnga plan, medans man kan lyckas komma lÄngt och bli framgÄngsrik pÄ andra plan t.ex Inom karriÀren.

Och i relationer och Àktenskap kan man Àven ifrÄgasÀtta ordentligt en sjÀlv för att en inte vet alls vad en vill. Och för vissa vet man precis men man tvivlar sÄ pÄ sig sjÀlv, sÄ pass att en inte vet om en klarar av att genomföra en skilsmÀssa. För andra kan de vara svÄrt inom arbetsliv, man vet inte vad man vill, man kan vara arbetslös, kÀmpa med ekonomin, och de finns sÄ mÄnga olika val beslut  som man mÄste BÄde göra och ta att man blir helt slut, och stunder likgiltig. Det man i grunden vill Àr att uppnÄ harmoni, kÀrlek, trygghet. Att fÄ mÄ bra. HjÀrtat kan sÀga en sak, (det kan finnas en tredje part med i tankarna som man inte kan slÀppa) som Àr en tvillingsjÀl för nÄgra och en sjÀlsfrÀnde för vissa. Och en del har trÀffat denne och andra har inte gjort det.

Det kan handla om en tidigare kĂ€rlek bakĂ„t mĂ„nga Ă„r, dĂ€r man gĂ„tt skilda vĂ€gar Men inte kunnat slĂ€ppa taget om varandra. Hur mycket man Ă€n har försökt.. och sedan begravt dessa kĂ€nslor. Sen kan det Även handla om sjĂ€lslig kĂ€rlek dĂ€r man sökt och sökt efter nĂ„got men inte vet vad, man bara kĂ€nner att man inte Ă€r lycklig. Och vĂ€ntar pĂ„ den ”rĂ€tte”. Kan kĂ€mpa i en Karmisk relation, och kan ha mött sin ”falska” tvillingsjĂ€l. I vĂ€ntan och förberedelse inför att möta den Ă€kta tvillingsjĂ€len. M e n syftet Ă€r att man som mĂ€nniska mĂ„ste genomgĂ„ sin individuella resa likvĂ€l som tvillingsjĂ€len ocksĂ„ mĂ„ste göra detta innan mötet kan ske.

 

Nu kan man alltsÄ befinna sig i oro, stress, motgÄngar, och mötas av som sagt flera olika vÀgledningar. HjÀrtat sÀger en sak, hela ens trygghet och grund svajar ordentligt, du vet inom dig nÄgot som du sÀkerligen bara försökt och försöker borttrÀnga om och om igen. DessvÀrre blir du varse om att du blir infektionskÀnslig och mottaglig för diverse virus, dÄ din kropp sÀger ifrÄn. Universum försöker nÄ dig och du har all möjlighet att bli frisk, mÄ bÀttre bÄde fysiskt och psykiskt o m du bara tar allt detta pÄ fullaste allvar. Följ ditt hjÀrta, din intuition som vÀgleder dig rÀtt. Men dÄ mÄste du ocksÄ stanna upp och lyssna inÄt ordentligt. Ge dig ut i naturen, jorda dig. Jag skulle Àven rekommendera stort och varmt att balansera dina era samtliga chakran för det kommer pÄ sikt att fÄ er och komma i balans. och dÄ menar jag hos nÄgon kunnig healer. Alla dessa negativa kÀnslor som du kÀnner blir till sjÀlvuppfyllande profetior om du stÀndigt lyssnar pÄ ditt ego, du mÄste försöka bryta denna spiral. Och dÄ Àr en balansering och healing ett kraftfullt hjÀlpmedel.

 

💚

  

LĂ€mna ett svar