Se alla som friska 17/10 💚

SE ALLA SOM FRISKA

Din syn pĂ„ din omgivnings hĂ€lsa har samma effekter som dina reflektioner i frĂ„ga om vĂ€lstĂ„nd – ditt sĂ€tt att betrakta andra mĂ€nniskors vĂ€lbefinnande pĂ„verkar alltsĂ„ ditt eget. NĂ€r du ser mĂ€nniskor som fulla av liv, vitala och perfekta strĂ„lar denna varseblivning över din fysiska kropp. Du skĂ€nker bort hĂ€lsa i gĂ„va nĂ€r du betraktar andra pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet. 

HÀlsa Àr det naturliga tillstÄndet för alla det var sÄ gud skapade oss mÀnniskor. NÀr du ser en persons friskhet, oberoende av yttre blÀndverk bevittnar du det gudomliga inom den personen. Idag ska du se och uttrycka Friskhet överallt dÀr du gÄr och fokuserar pÄ denna andliga sanning inom alla mÀnniskor. KÀrleken inom dig och andra förser vÀlbefinnandets eld med nÀring sÄ att den vÀxer och blir mer framtrÀdande i allas liv.

Perfekt hĂ€lsa Ă€r min sanning, för guds skapelser Ă€r friska. Detta ser jag var jag gĂ„r, för jag uppfattar det gudomliga inom alla. Alla mĂ€nniskor Ă€r friska.” 

💚

LĂ€mna ett svar