Ingå en inget gnäll- överenskommelse med dig själv- 16/10🌸

EN INGET – GNÄLL ÖVERENSKOMMELSE MED DIG SJÄLV

Änglarna har talat om kraften i dina ord, och idag ska  du fokusera på att avgifta ditt ordförråd och befria det från eventuella tankar eller uttryck som tär på din kraft. Närmare bestämt kommer de att ägna hela dagen åt avsikten att få dig att undvika gnällighet. Varje gång du uttrycker missnöje konstaterar du att något eller någon har kontroll över dig. Gnäll utgör en bekräftelse på att man är ett offer, det är ett passivt rop på hjälp. Då du är en varelse av stort ljus och stor kärlek kan du aldrig bli ett offer, och det finns ingen större kraft än den som du bär inom dig just nu. Du kan inte kontrolleras av någon eller något bara du är medveten om gud inom dig. Idag ska din avsikt vara: inget klagande. Det finns alltid positiva formuleringar som förmedlar dina känslor utan gnäll. Lägg märke till hur stark du känner dig när du talar från den plats där din inre kraft bor och ser hur positivt andra reagerar på din bön om hjälp när du uttalar den. Eftersom du låter din inre lösa kraft lösa allting lekande lätt kommer du snart att upptäcka att det Inte finns ett enda Dugg att klaga över.

Jag talar från den plats där min inre kraft  bor. Jag har ingått en inget-gnäll överenskommelse med mig själv och jag använder ord som ger mig och andra kraft. Jag är stark och duktig, nu och alltid.”

 

💚

Lämna ett svar